Ειρήνη Νικολοπούλου με χιούμορ στην «Ελένη»: «Ανήκω στο πάνθεον της ελληνικής τηλεόρασης - Το Wikipedia λέει ότι είμαι η μακροβιότερη παρουσιάστρια» (βίντεο)

«Όταν κάλυψα την κηδεία της Νταϊάνα, αντί για επαίνους όταν γύρισα, δεν είδα το όνομά μου στο δελτίο ειδήσεων»

Η αγαπημένη μας δημοσιογράφος, Ειρήνη Νικολοπούλου έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία και την προσωπική της ζωή.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε χιουμοριστικά: «Ανήκω πλέον στο πάνθεον της ελληνικής τηλεόρασης, το Wikipedia λέει ότι είμαι η μακροβιότερη παρουσιάστρια».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις άσχημες συνεργασίες της. «Υπήρξαν "ποντικάκια" συνάδελφοι που μου έτρωγαν την καρέκλα και το πορτοφόλι. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, δεν έχω ούτε δικό μου αυτοκίνητο, ούτε δικό μου σπίτι», είπε.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Παντρεύτηκα έναν αξιολογότατο άνθρωπο και είχαμε μια κοινή τρέλα. Τον άντρα μου τον γνώρισα στον Πύργο του Άιφελ, ήταν πολύ ρομαντικό. Δε θα μπορούσα να κάνω πολλές οικογένειες στη ζωή μου, γι’ αυτό έκανα μία. Με αυτόν τον άνθρωπο που έκανα την κόρη μου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου ως γυναίκας, μητέρας, συζύγου».

Συμπλήρωσε επίσης, για την κόρη της: «Έχασα πράγματα από το μεγάλωμα της κόρης μου και κάποια μου τα χρέωσε. Είμαστε πάρα πολύ φίλες, είμαστε πολύ κοντά, είναι μοναχοκόρη η Έλενα».

Για τη σύγχρονη τηλεόραση, δήλωσε: «Είναι λάθος οι ψυχαγωγικές εκπομπές να κάνουν ενημέρωση, δεν μπορούν να το διαχειριστούν».


Διαβάστε ακόμα: To eirinika & η Ειρήνη Νικολοπούλου ambassadors των "Positive People": Επίτιμη πρέσβειρα η Μιμή Ντενίση - Δείτε το τεύχος με όλους τους "Θετικούς ανθρώπους"

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο. «Συνειδητοποιώ ότι διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου, ούτε να το κρύψεις πρέπει, ούτε να γελοιοποιηθείς, μου φαίνεται τελείως τρελό να κάνω την "μπεμπέκα"», σημείωσε.

Τέλος, είπε: «Οι γυναίκες συνάδελφοι ήταν οι χειρότερες. Η ζήλεια ήταν πολύ έντονη. Όταν κάλυψα την κηδεία της Νταϊάνα, αντί για επαίνους όταν γύρισα, δεν είδα το όνομά μου στο δελτίο ειδήσεων».

Διαβάστε ακόμα: Ειρήνη Νικολοπούλου για τη συνέντευξη με τον Γιάσερ Αραφάτ: Μπήκανε χωρίς να το περιμένω στο δωμάτιό και με πήρανε - Έγινε με προτεταμένα τα όπλα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ