Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χαμογελάει ξανά! Μαζί με τον γιο του, George χειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα - Η μαμά Κέιτ που ήταν;

Φάνηκε να περνάνε ποιοτικό χρόνο

Ύστερα από πολύ καιρό είδαμε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να χαμογελάει!

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Κέιτ, η οποία μοιράστηκε πριν μερικές εβδομάδες ότι πάσχει από καρκίνο, πήγε στο γήπεδο με τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα George.

Μπαμπάς και γιος παρακολούθησαν τους Άστον Βίλα να κερδίζουν εναντίον της Λιλ OSC κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του UEFA Europa Conference League.

Φάνηκαν να περνάνε ωραίες στιγμές συμμετέχοντας ενεργά με χειροκρότημα και φωνές (πάντα βέβαια με διακριτικό τρόπο).

Ο μικρός πρίγκιπας σαν σωστός φίλαθλος ήταν ντυμένος με το κασκόλ της ομάδας.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα τα παιδιά του royal ζεύγους δεν έχουν υποχρεώσεις, καθώς τα σχολεία είναι κλειστά λόγω Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η "άχρωμη" κάρτα που απαντάει στα μηνύματα των θαυμαστών της - Το Παλάτι του Kensington "έσπασε" το πρωτόκολλο (φωτό)

Υπενθυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν αποκτήσει ακόμη την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, έξι ετών.

Στο παρελθόν, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει βρεθεί στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την αγαπημένη του ομάδα, μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμη: Σε κλίμα θλίψης η επέτειος γνωριμίας του πρίγκιπα Γουίλιαμ & της πριγκίπισσας Κέιτ: Η πρώτη φωτό που διέρρευσε το 2004 από τις κοινές διακοπές τους για σκι

Δεδομένης όμως, της κατάστασης της 42χρονης, φαίνεται πως αυτή τη φορά πήγαν μόνο οι "μεγαλύτεροι άνδρες" της οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ