Η κόρη της Βασίλισσας Μάξιμα έγινε 17 ετών - Πως ευχήθηκε το Παλάτι στην πριγκίπισσα Ariane για την ιδιαίτερη μέρα (φωτό)

Είναι το τρίτο παιδί του βασιλικού ζεύγους

Γιορτές και πανηγύρια είχαν στην Βασιλική Αυλή της Ολλανδίας!

Συγκεκριμένα, χθες η κόρη της Βασίλισσας Μάξιμα και του Βασιλιά  Willem-Alexander, πριγκίπισσα Ariane έγινε 17 ετών!

Το Παλάτι της ευχήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας ένα πορτραίτο της νεαρής κοπέλας γράφοντας απλά και λιτά:

"Η πριγκίπισσα Ariane γιορτάζει σήμερα τα 17α γενέθλιά της"

Image

Αυτό το ενσταντανέ είναι από τη φωτογράφιση της βασιλικής οικογένειας τον Δεκέμβριο στο παλάτι Huis ten Bosch.

 Το τρίτο παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε το 2007 στη Χάγη.

Η Ariane, η οποία είναι τρίτη στη σειρά διαδοχής του ολλανδικού θρόνου, είναι το μικρότερο από τα παιδιά του βασιλιά και της βασίλισσας. 

Διαβάστε ακόμη: Ποια royal το φόρεσε καλύτερα; - Βασίλισσες & Πριγκίπισσες φοράνε τα ιδιά ρούχα - Η μία της άλλης για sustainability και καλά (φωτό)

Το royal ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη την πριγκίπισσα Catharina-Amalia, 20 ετών, και την πριγκίπισσα Alexia, 18 ετών.

Η Ariane έφυγε από την πατρίδα της τον περασμένο Αύγουστο για να συνεχίσει τις σπουδές της στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο UWC Adriatic στην Ιταλία. Τότε, ο ολλανδικός βασιλικός οίκος μοιράστηκε μια φωτογραφία της πριγκίπισσας στο νέο της σχολείο, γράφοντας: "Η πριγκίπισσα Ariane ξεκινά στο United World College Adriatic στην Ιταλία. Εδώ θα παρακολουθήσει το Διεθνές Απολυτήριο. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, η πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την τέταρτη τάξη στο Christelijk Gymnasium Sorghvliet".

Διαβάστε ακόμη: Οι Ολλανδοί royals υποδέχονται τον Πρόεδρο Yoon - Με απίθανο navy blue παλτό η Μάξιμα & κυπαρισσί η πρώτη Κυρία της Κορέας (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι η πριγκίπισσα Alexia, αποφοίτησε από το UWC Atlantic στην Ουαλία τον περασμένο Μάιο, ενώ το 1985 ο πατέρας τους Willem-Alexander ολοκλήρωσε επίσης τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και απέκτησε το International Baccalaureate από το UWC Atlantic.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ