Συγκινεί η Λίζα Σουέιζι για τον πρόωρο θάνατο του Πάτρικ - Ο πρωταγωνιστής του Dirty Dancing της είχε πει «Έχω καρκίνο στο πάγκρεας, είμαι νεκρός» (φωτό)

Η σύζυγος του Πάτρικ Σουέιζι  μίλησε για το δύσκολο ταξίδι μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Η σύζυγός του star του Hollywood Πάτρικ Σουέιζι που γνωρίσαμε μέσα από ταινίες όπως το Dirty Dancing και στο Ghost, η Λίζα Σουέιζι μίλησε για την περιπέτεια υγείας του.

Η Λίζα Σουέιζι εμφανίστηκε στο Amy and T.J. Podcast και μοιράστηκε την αρχική αντίδραση του Πάτρικ Σουέιζι όταν έμαθε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του παγκρέατος τον Ιανουάριο του 2008. «Όταν έμαθε για πρώτη φορά ότι είχε καρκίνο του παγκρέατος, γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε: "Είμαι νεκρός"».

«Εγώ δεν ήξερα πολλά για τον καρκίνο του παγκρέατος, αλλά εκείνος ήξερε, και απ' ό,τι ήξερε κάθε φορά που άκουγες ότι κάποιος είχε αυτό τον τύπο καρκίνου ήταν σαν να έλεγες: "Λοιπόν, αυτός έφυγε από εδώ"».

Η Λίζα Σουέιζι μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο το είπε στον Πάτρικ.

Δεν ήθελε να του το πει μετά από μία ιατρική διαδικασία κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η διάγνωση καθώς «ήταν ακόμα ζαλισμένος». Αντ' αυτού επέλεξε να περιμένει, προσθέτοντας ότι όταν εκείνη ξύπνησε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, διαπίστωσε ότι «ο γιατρός καθόταν απέναντί του και εκείνος ήταν στο κρεβάτι», λέγοντας: «Ήξερα ότι ο γιατρός μόλις του το είχε πει».

«Βέβαια, ο γιατρός είπε ότι μπορείς να προχωρήσεις στη θεραπεία και να είναι όσο επιθετική θέλεις, αλλά σκέψου να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου σχετικά νωρίς. Αυτό είναι ένα σκληρό πράγμα να το ακούς», δήλωσε η Λίζα Σουέιζι στο podcast.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι «κάθε ίχνος ενέργειας που είχαμε θα πήγαινε στο να τον βοηθήσουμε να ζήσει».

«Η ζωή σου αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και ποτέ δεν θα είναι ίδια μετά από αυτό», εξήγησε. «Όλα άλλαξαν. Πάντα αποκαλούσαμε τους εαυτούς μας αισιόδοξους ρεαλιστές, επειδή γνωρίζαμε κατά πάσα πιθανότητα πώς θα εξελισσόταν αυτό, αλλά επιμείναμε ότι θα ήταν εκείνος που θα τα κατάφερνε, επειδή συμβαίνουν θαύματα. Κρατούσαμε τόσο θετική στάση απέναντι σε όλα, αλλά ήταν σαν να ζούσαμε σε έναν απόλυτο εφιάλτη 24 ώρες το 24ωρο». 

Αν και ήταν σημαντικό για αυτούς να παραμείνουν θετικοί, η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο γι' αυτήν μερικές φορές, λέγοντας ότι κατά καιρούς έκλαιγε, αλλά μόνο κατ' ιδίαν. Είπε πως ο Πάτρικ Σουέιζι την είδε να κλαίει μόνο μία φορά και ότι «τον τρόμαξε», οπότε προσπάθησε να μην τον αφήσει να την ξαναπιάσει.

Μια στιγμή που ήταν ιδιαίτερα σπαρακτική για εκείνη ήταν όταν οι δυο τους περπατούσαν μαζί στο ράντσο τους στο Νέο Μεξικό και εκείνος της έλεγε πόσο πολύ θα ήθελε να πάνε για τελευταία φορά για κάμπινγκ. «Περπατάμε. Είναι μια όμορφη μέρα, και με κοίταξε με δάκρυα στα μάτια και μου είπε: "Θέλω να ζήσω"», κατέληξε.

Ο ηθοποιός έδωσε έναν αγώνα με τον καρκίνο και τελικά νικήθηκε στην ηλικία των 57 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ