Ανάρπαστος ο Ζαγοράκης: Είναι να γελάς και να κλαις μαζί - «Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο», «Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο»

Ένα άρθρο για τη μεταγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη Νέα Δημοκρατία όπου είναι ευρωβουλευτής στο ΠΑΣΟΣ ως... υποψήφιος

Ανάρπαστος ο Ζαγοράκης. Είναι να γελάς και να κλαις μαζί. Έσπευσε ο Ανδρουλάκης να γραπώσει το τεφαρίκι του Σαμαρά… του Μητσοτάκη… Αυτές είναι μεταγραφές! Η προσομοίωση του παιχνιδιού «Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο», «Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο». 

Πάτος. Βαθμολογία ανδρός από το βαθμολόγιο της Ευρωβουλής: 734ος σε παρουσίες στις συνεδριάσεις –στη γενική κατάταξη των συνολικά 751 ευρωβουλευτών, ήτοι υπάρχουν και χειρότερα– και 738ος σε ποσοστό συμμετοχής σε ψηφοφορίες. 

Πού να τρέχει μωρέ; Έχει και σκατά καιρό στις Βρυξέλλες. 

Ο ευρωβουλευτής που διαγράφηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2020 αλλά επανεντάχθηκε έναν χρόνο μετά. Όλα καλά. Χαζός ήταν; Εδώ σφάζονταν παλικάρια και παλικάρια πολιτικών αρχηγών στην ποδιά του. 

Σίγουρα θα διέθετε και χάρισμα, διαβλέπων ότι με τέτοιες αξίες, άοκνη εργατικότητα, γνώσεις, ευφράδεια λόγου, αγγλικών άσ’ τα να πάνε, αφοσίωση κ.λπ. θα γινόταν, στο κλείσιμο της αναπαυτικής θητείας του, ανάρπαστος και από το νέο ΠΑΣΟΚ.

Γράφει η Ρέα Βιτάλη στο protagon.gr

Αφού οι διαπραγματεύσεις με Κ.Μ. δεν ευοδώθηκαν. Πάμε παραδίπλα… Και πάλι φίλοι είμαστε. Love, Peace. Θαρρεί κανείς ότι η Ευρωβουλή έχει εκληφθεί ως εκδρομή. 

Τι συγχρωτισμός και αυτός του αρχηγού Ανδρουλάκη; Και ο εκλεκτός κ. Γιάννης Μανιάτης να εκπροσωπήσει στην Ευρώπη αλλά και ο Ζαγοράκης. Τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς για ένα κόμμα που συστήνεται ως σύγχρονο. Αυτά αντιλήφθηκε από τη δική του διαδρομή στο Ευρωκοινοβούλιο; 

«Είσαι αγωνιστής, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους» έγραψε η σύζυγός του στα social media την ημέρα της ονομαστικής εορτής του. Και ευεργέτης ο μπαλαδόρος… Είναι να τρελαίνεται άνθρωπος!..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ