Angelina Jolie: Βόλτα για ψώνια με την μικρότερη της κόρη έκανε η ηθοποιός – Οι παπαράτσι τις απαθανάτισαν χαρούμενες (φωτό)

Ευδιάθετες παρα τις νέες αποκαλύψεις για τα περί κακοποίησης από τον Brad Pitt

Η πασίγνωστη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί έκανε μια κομψή εμφάνιση, ενώ ψώνιζε με την μικρότερη κόρη της, Βιβιέν, το Σαββατοκύριακο.

Η Αντζελίνα Τζολί σε total black outfit, ήταν όλο χαμόγελα ενώ βρισκόταν στους δρόμους της Νέας Υόρκης το Σάββατο, με την κόρη της.

Αυτή η εικόνα έρχεται ε πλήρη αντίθεση με το πρόσφατο ισχυρισμό για την κακοποιητική σχέση της με τον πρώην της, Μπραντ Πιτ.

Πρόσφατα η δικηγόροι της Τζολί δήλωσαν ότι ο Πιτ της ασκούσε βία και ότι αυτή είχε ξεκινήσει πολύ πριν το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016.

Mητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι να κάνουν χαλαρές τη βόλτα τους στο Μανχάταν με την 15χρονη Βιβιέν να είναι ολόιδια η Αντζελίνα Τζολί.

Διαβάστε ακόμα: O Brad Pitt «έκανε» πίσω: Παραιτείται της κοινής επιμέλειας των 6 παιδιών τους με την Angelina Jolie - Αρκείται στην απλή επίσκεψη (φωτό)

Η 48χρονη Αντζελίινα Τζολί έδειχνε αβίαστα γοητευτική με ένα μακρύ, μαύρο παλτό, το οποίο συνδύασε με φαρδύ παντελόνι και ένα μαύρο τοπ. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ που πλέον έχει κατάξανθα μαλλιά φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, μια καφέ δερμάτινη τσάντα περασμένη στον ώμο της και μαύρες μπότες με τακούνι.

Όσο για την κόρη της, Βιβιέν, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον είναι 15 ετών επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση, φορώντας ένα γκρι πουλόβερ Nike και ένα φαρδύ τζιν. Η έφηβη συνδύασε το ανοιχτόχρωμο παντελόνι με μπλε αθλητικά παπούτσια Converse.

Για την ιστορία να θυμίσουμε, ότι η Βίβιεν και ο δίδυμος αδελφός της, ο Κνοξ, είναι τα μικρότερα παιδιά της Aντζελίνα Τζολί και του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ. 

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie για Brad Pitt: «Με κακοποιούσε σωματικά, πριν το περιστατικό στο αεροπλάνο» - «Όταν άγγιξε τα παιδιά μου, έφυγα» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ