Σία Κοσιώνη: Μικρή κυριακάτικη απόδραση για την δημοσιογράφο – Εκδρομή με τον μοναχογιό της στην Νεμέα (φωτό)

Φάνηκε να το απόλαυσαν!

Η πολυάσχολη Σία Κοσιώνη που πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, πέρασε αυτό το σαββατοκύριακο με τον γιό της Δήμο, στην Νεμέα.

Με τον κατάλληλο καιρό, η δημοσιογράφος έφυγε με το Δήμο, χωρίς το σύζυγό της και πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, και έκανε μια εκπαιδευτική εκδρομή στην Νεμέα Κορινθίας.

instagram

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ μοιράστηκε την μικρή της απόδραση με τους 98 χιλιάδες followers της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη - Μαρία Ναυπλιώτου: Maxi satin πριγκιπικό φόρεμα η παρουσιάστρια & total black η ηθοποιός - Mούσες της Vogue στα 5α γενέθλια του περιοδικού (φωτό)

«Οι δρόμοι του κρασιού, οι δρόμοι της ιστορίας, οι δρόμοι της φύσης, οι δρόμοι μας…» έγραψε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη την οποία συνόδευσε με μια σειρά φωτογραφίων. Μάλιστα σε μία από αυτές τη βλέπουμε να περπατά πιασμένη χέρι - χέρι με τον γιο της Δήμο που έχει μεγαλώσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Στον Σταθμό του ΣΚΑΙ με τον Chef Λευτέρη Λαζάρου – Καλωσόρισε την Σαρακοστή με φρυγανισμένο ψωμί & ταραμοσαλάτα – Τα χαμόγελα ως τα «αυτιά» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ