Γυναικοκτονίας 28χρονης Κυριακής: «Ξηλώθηκαν» 4 αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και ο αστυνομικός που είπε "το περιπολικό δεν είναι ταξί"

Διοικητής, αξιωματικός υπηρεσίας, επόπτρια του αστυνομικού τμήματος, οδηγός περιπολικού καθώς και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης καρατομήθηκαν

Μετά τον διοικητή, «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων
Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας, οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση με την 28χρονη όπως επίσης και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος
 

Η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4) με τα λάθη τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις έφερε καρατομήσεις 5 αστυνομικών στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσία, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Δείτε ακόμα: Καρέ-καρέ η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής: Η κοπέλα μιλά με το «100», ζητά περιπολικό – Στο τηλέφωνο ακούγονται κραυγές: «Τη μαχαιρώνει»-«Δεν έχει σφυγμό»

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με το θύμα - είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες - ενώ αντικαταστάθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης που μαχαίρωσε ο πρώην της: «Έχει πεθάνει ένας άγγελος» - «Θα τη σκότωνε ούτως ή άλλως» - «Μπορείτε να φέρετε τη θανατική ποινή» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ