Σοκ: Ζωντανό το βρέφος στη Βραυρώνα που πέταξαν στα σκουπίδια - Τι έδειξε η ιατροδικαστή έρευνα – Τετελεσμένη ανθρωποκτονία η κατηγορία για τους γονείς (βίντεο)

Το ζευγάρι από Νεπάλ που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα θα απολογηθεί την Πέμπτη

Ο ιατροδικαστής που διενεργεί τη νεκροψία στο βρέφος, φέρεται να έχει ενημερώσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό.

Το βρέφος που οι γονείς του από το Νεπάλ πέταξαν στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, που επικαλείται τον ιατροδικαστή ήταν ζωντανό.

Η νεκροτομή συνεχίζεται αυτή την ώρα ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο θάνατος. Ο ιατροδικαστής από την πρώτη προσέγγιση είχε δώσει μεγάλες πιθανότητες το βρέφος να έχει γεννηθεί ζωντανό, κάτι που πλέον είναι σε θέση να πιστοποιήσει.

Η νεαρή από το Νεπάλ φέρεται να έκρυβε την εγκυμοσύνη της ώστε να κρατήσει τη δουλειά της.

Διαβάστε ακόμα: Βραυρώνα: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον πατέρα να πετάει στα σκουπίδια το βρέφος - "Δεν το σκοτώσαμε εμείς, γεννήθηκε νεκρό" ισχυρίζεται

Την Πέμπτη θα απολογηθεί το ζευγάρι

Η μητέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα, πήρε και προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη. Την ίδια ημέρα δηλαδή που αναμένεται να απολογηθεί και ο σύζυγός της που θα ζητήσει και πιθανότατα θα πάρει και νέα προθεσμία.

Η μητέρα φέρεται να είπε στην απολογία της ότι λιποθύμησε μόλις γεννήθηκε το παιδί και δεν είναι σε θέση να ξέρει αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό. Όπως ανέφερε όταν συνήλθε έβαλε η ίδια το παιδί μέσα σε μια σακούλα και το έδωσε στον άνδρα της, χωρίς να του πει ότι είναι μέσα το παιδί.

Ο πατέρας πάλι από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι είχε μέσα στη σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ