Alec Baldwin, ετών 66 - Ο σταρ του Χόλιγουντ που έκανε 7 παιδιά μετά τα 60 - Ένα κάθε χρόνο ... (φωτό-βίντεο)

Έχει αποκτήσει και μία κόρη από τον πρώτο του γάμο ...

Τα γενέθλια του γιορτάζει ο Alec Balwin!

Σαν σήμερα το 1958 γεννήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

66 ετών κι επισήμως με μεγάλη καριέρα και πολλά παιδιά ...

Ας κάνουμε, λοιπόν μία αναδρομή στους έρωτες και την πολύτεκνη οικογένεια του εορτάζοντα, Alec Baldwin.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας είναι ο μεγαλύτερος από τέσσερις αδερφούς που είναι όλοι ηθοποιοί (Ντάνιελ, Ουίλιαμ και Στίβεν), με τους οποίους δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Έχει επίσης δυο αδερφές. Τις Μπεθ και Τζέιν.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε με την εμφάνισή του στο Knots Landing του CBS, στις σεζόν 6 και 7. Έχει παίξει τόσο σε πρωταγωνιστικούς όσο και σε δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες όπως η Beetlejuice, The Hunt, The Marrying Man, The Aviator, Ο Πληροφοριοδότης.

Η ερμηνεία του στο ρομαντικό δράμα The Cooler το 2003 τού χάρισαν μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Είναι κάτοχος τριών Χρυσών Σφαιρών, δύο βραβείων Έμμυ και επτά βραβείων Σωματείου Ηθοποιών, που κέρδισε ως πρωταγωνιστής της σειράς 30 Rock του NBC. Σε αυτήν υποδίονταν από το 2006 ως το 2013 τον Τζακ Ντόναχιου.

Τα Φιλαράκια, Nip/Tuck, Will & Grace και Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα, είναι μόνο κάποιες από τις σειρές που έχει λάβει μέρος ενώ έχει χαρίσει τη φωνή του στο Μαδαγασκάρη 2, Τόμας το Τρενάκι και The Simpsons.

Ο πρώτος γάμος του με την Kim Basinger

Ο Άλεκ Μπάλντουιν και η Κιμ Μπάσιντζερ επιλέχθηκαν για το φιλμ The Marrying Man, μια ρομαντική κωμωδία εποχής που έγραψε ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος, Νιλ Σάιμον, και Παραγωγή Walt Disney Studios. Αλλά αυτό που συνέβη εκτός οθόνης κατά τη διάρκεια της παραγωγής δεν ήταν για γέλια… τουλάχιστον για όσους συμμετείχαν στη δημιουργία της ταινίας.

 

Μήνες πριν από την κυκλοφορία του The Marrying Man’s στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου 1991, ένα συγκλονιστικό άρθρο στο περιοδικό Premiere το χαρακτήρισε ως «παραγωγή από την κόλαση» και έριξε μεγάλο μέρος της ευθύνης στα πόδια των δύο σταρ του – οι οποίοι πυροδότησαν ένα ειδύλλιο στα γυρίσματα. Αυτή η ιστορία, που γράφτηκε από τον John H. Richardson και δημοσιεύτηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου 1991, ήταν το πρώτο βήμα σε μια φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης που επισκίασε την ίδια την ταινία, η οποία βγήκε και βγήκε από τις αίθουσες με πολύ κουτσομπολιό και… άδεια ταμεία!

Η Κιμ Μπάσιντζερ και ο Άλεκ Μπάλντουιν παντρεύτηκαν τελικά το 1993 και χώρισαν το 2002, δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους, Ireland.

Το διαζύγιο τους ήταν επεισοδιακό με βασικό θέμα τη διατροφή της κόρης τους. Ο Άλεκ Μπάλντουιν έφτασε σε σημείο να πει τα εξής σκληρά λόγια στο ίδιο του το παιδί: «Είσαι ένα αγενές, απερίσκεπτο μικρό γουρούνι. Δεν δίνω δεκάρα που είσαι 12 ή 11 ετών ή ότι είσαι παιδί ή ότι ευθύνεται η μάνα σου για τη συμπεριφορά σου, αλλά με ταπείνωσες για τελευταία φορά με αυτό το τηλεφώνημα».

instagram @aleksfranko

Η εξωφρενική αντίδρασή του έγινε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ και ο Άλεκ Μπάλντουιν, που έχει πολλές φορές κατηγορηθεί για θυμό και ακραίες συμπεριφορές, κατηγορήθηκε για γονική αποξένωση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Αποτέλεσμα ήταν να πληρώσει τρία εκατ. δολάρια σε δικαστικά έξοδα και να χάσει και την επιμέλεια του παιδιού.

«Το διαζύγιο είναι δύσκολο για ένα παιδί, όπως κι αν το παρουσιάσεις. Το δικό μας ήταν δημόσιο και απαίσιο», δηλώνει η 62χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Net A Porter», εξηγώντας τις δραματικές επιπτώσεις που είχε στην ψυχολογία της 5χρονης, τότε, κόρης τους.

Ως εκ τούτου, αποφάσισε να την μεγαλώνει με αντισυμβατικό τρόπο, αφήνοντάς τη να κάνει ό,τι θέλει, ώστε να εξωτερικεύει όλα όσα ένιωθε ότι την καταπίεζαν:  «Ήθελα απλώς να είναι ελεύθερη. Αν ήθελε να φέρει τους φίλους της στο σπίτι και να μουτζουρώσει τους τοίχους με μαρκαδόρους, για εμένα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Η ζωή του αργότερα και ο νέος έρωτας

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο του, ο ηθοποιός βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Χιλάρια.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παντρεύτηκε την τωρινή του σύζυγο, Χιλάρια, το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει εφτά παιδιά.

Η οικογένεια της Χιλάρια και του Άλεκ Μπάλντουιν δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει από τότε που δημιουργήθηκε.

Σε ηλικία 60 ετών περίπου υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του (πρώτο με την Χιλάρια) κι έκτοτε, σχεδόν κάθε χρόνο βλέπαμε και από ένα νέο μέλος!

Μόλις στις 22 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι υποδέχθηκε το έβδομο παιδί του, την Ilaria Catalina Irena. Πρόσφατα μάλιστα η μαμά μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με όλα τα παιδιά, χαρακτηρίζοντάς τους "dream team".

instagram @hilariabaldwin

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης την 9χρονη Carmen Gabriela, τον 7χρονο Rafael Thomas, τον 6χρονο Leonardo Ángel Charles, τον Romeo Alejandro David, 4 ετών, τον Eduardo "Edu” Pao Lucas, 2 ετών, τη Maria Lucia Victoria, 18 μηνών.

O Alec Baldwin είναι η απόδειξη ότι μπορεί κανείς να βρει τον έρωτα και να δημιουργήσει οικογένεια παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος!

Διαβάστε ακόμη: Άλεκ - Χιλάρια Μπάλντουιν: Παιδική χαρά το σπίτι για τα γενέθλια της κορούλας της 3χρονης Μαριλού - Και τα 7 παιδιά, γύρω γύρω όλοι! (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Και επίσημα πατέρας 8 παιδιών ο Alec Baldwin - γέννησε η Hilaria: Το βίντεο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κορούλα τους

Διαβάστε ακόμη: Το 7ο παιδί είναι καθ' οδόν - Ομάδα ετοιμάζει ο 64χρονος Alec Baldwin μαζί με την 38χρονη Hilaria (βίντεο)

Πολύχρονος Alec!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ