Υπάρχει τρόπος για να στείλετε μήνυμα συμπαράστασης στον Βασιλιά Κάρολο & την Πριγκίπισσα Κέιτ: Συμβουλές για να γράψετε ένα σωστό κείμενο & να φτάσει στα χέρια των Royals (φωτό)

Μοιραστείτε μαζί τους τα βιώματα σας και στείλτε τους λίγη αγάπη

Οι διαδοχικές ανακοινώσεις για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου και της  Πριγκίπισσας Kate έχουν προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση. 

Πλήθος ανθρώπων τους στέλνει μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης και πραγματικά οι ασθενείς royals αισθάνονται ευγνώμονες. 

Στο βίντεο όπου ανακοινώνει τον καρκίνο της, η Κέιτ θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τους Βρετανούς και ευρύτερα όλους όσους της έχουν στείλει «απίστευτα μηνύματα συμπαράστασης» από τη νοσηλεία της τον περασμένο Ιανουάριο. Γράμματα, κάρτες, δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα... Τόσες αποδείξεις στοργής σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Εννοείται και ο Βασιλάς Κάρολος είχε λάβει ένα υπέρογκο αριθμό καρτών από παιδιά και μεγάλους που τον συγκίνησαν βαθύτατα.

Αν θέλετε και εσείς να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στον Βασιλιά και την Πριγκίπισσα, το γαλλικό περιοδικό Point De Vue σας δίνει κάποιες συμβουλές για να το κάνετε σωστά και να είστε σίγουροι πως θα φτάσουν στα χέρια τους!

instagram

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Βασιλιά Καρόλου - Με γραβάτα από την αγαπημένη του ελληνική εταιρεία, Thalassa Collection

Γράψτε στον Bασιλιά Κάρολο Γ'

Η Αυτού Μεγαλειότητα Ο Βασιλιάς / Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ / Λονδίνο SW1A 1AA / Ηνωμένο Βασίλειο

Ένα σωστό γράμμα πρέπει να ξεκινά, στα αγγλικά, με το "Sir" και να τελειώνει με τον τύπο "Έχω την τιμή να είμαι, κύριε, ο ταπεινός και υπάκουος υπηρέτης της Μεγαλειότητάς σας". 

Γράψτε στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Για όλες τις επιστολές που απευθύνονται στην Πριγκίπισσα Kate, ο ευκολότερος τρόπος είναι να γράψετε στο Παλάτι του Κένσινγκτον:

Η Βασιλική Υψηλότητα Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας / Παλάτι του Κένσινγκτον / Λονδίνο W8 4PU / Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν είστε θαυμαστής από την αρχή, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια «Αγαπητή Catherine», ή ακόμα και μια «Αγαπητή Kate» και αναμφίβολα ο ενδιαφερόμενος δεν θα προσβληθεί μπροστά σε μια τέτοια καλοσύνη... 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Βιάστηκε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο – Ο λόγος; - Την απείλησαν αυτοί που είχαν κλέψει τον ιατρικό της φάκελο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ