Shakira για την Barbie: «Τα αγόρια μου μίσησαν την ταινία» - «Ευνουχίζει τους άνδρες ως ένα βαθμό» (φωτό)

Η τραγουδίστρια σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης!

Η Λατίνα τραγουδίστρια Shakira έκανε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Allure».

Η 47χρονη pop star μίλησε για το νέο της άλμπουμ μετά από 7 χρόνια που είχε μα γράψει μουσική και τον χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Gerard Pique.

Μεταξύ αυτών, ανέφερε και ότι οι γιοι της «μίσησαν την ταινία», θεωρώντας ότι «ευνουχίζει τους άνδρες», κάτι με το οποίο η τραγουδίστρια συμφωνεί «ως ένα βαθμό».

Διαβάστε ακόμα: 

Η Shakira με τον πρώην άντρα της και ποδοσφαιριστή Pique έχει δύο παιδιά τον Σάσα, 9 ετών, και τον Μίλα, 11 ετών.

Η τραγουδίστρα τόνισε: «Μεγαλώνω δύο αγόρια. Θέλω να νιώθουν κι εκείνοι δυνατοί και να σέβονται τις γυναίκες. Μου αρέσει η ποπ κουλτούρα όταν προσπαθεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες χωρίς να στερεί από τους άνδρες τη δυνατότητα να είναι άνδρες, να προστατεύουν και να παρέχουν». 

«Πιστεύω ότι οι άνδρες έχουν έναν σκοπό στην κοινωνία και οι γυναίκες έχουν επίσης έναν άλλο σκοπό. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό δεν πρέπει να χαθεί».

Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι οι γυναίκες έπρεπε παλαιότερα «να προσέχουν τους τρόπους τους, να κρύβουν τον πόνο, να κλαίνε σιωπηλά», αλλά στη σημερινή κοινωνία «κανείς δεν θα μας πει πώς να θεραπευτούμε, πώς να επουλώσουμε τις πληγές μας», τόνισε στη συνέντευξή της, κάνοντας έμμεση αναφορά στον χωρισμό της με τον ποδοσφαριστή.

Διαβάστε ακόμα: H Shakira αρνείται τον Pique: «Έμεινε πίσω η καριέρα μου με τον γάμο» - «Ο έρωτας έχει τίμημα» - Όλη η συνέντευξη της τραγουδίστριας (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ