Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σοκάρει η μαρτυρία του φίλου της άτυχης γυναίκας - «Πετάχτηκε μπροστά της, άρχισε να τη μαχαιρώνει» (βίντεο)

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην άγρια δολοφονία της 28χρονης

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία των Αγίων Αναργύρων έπειτα από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Η γυναίκα νεκρή στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος – Κάλεσε το 100, άκουσαν τα ουρλιαχτά στο «κέντρο»

Διαβάστε ακόμη: 39χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην φίλη του έξω από το αστυνομικό τμήμα: Η 28χρονη είχε πάει να τον καταγγείλει - Το χρονικό της γυναικοκτονίας (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης που μαχαίρωσε ο πρώην της: «Έχει πεθάνει ένας άγγελος» - «Θα τη σκότωνε ούτως ή άλλως» - «Μπορείτε να φέρετε τη θανατική ποινή» (βίντεο)



Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του φίλου που συνόδευε την άτυχη κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα.

«Ήμασταν βόλτα με την Κυριακή, κι όταν γυρίσαμε σπίτι της είδαμε τον δράστη να κάνει βόλτες γύρω από το σπίτι της και πήγαμε μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλει μήνυση. Εγώ έκατσα έξω από το γραφείο και άκουγα τις δύο γυναίκες αστυνομικούς να προσπαθούν να την πείσουν να υποβάλει μήνυση, αλλά εκείνη τελικά δεν ήθελε. Λίγο αργότερα βγήκε έξω από το γραφείο και τη ρώτησα αν έκανε μήνυση και μου είπε ότι δεν ήθελε να κάνει γιατί δεν τον φοβάται. Μου ανέφερε ότι οι δύο γυναίκες αστυνομικοί τής έλεγαν να υποβάλει μήνυση, αλλά εκείνη δεν ήθελε. Είπε ότι θα πάρει το 100 να έρθει ένα περιπολικό να την πάει σπίτι».

«Βγαίνοντας από το Τμήμα πήρε το 100 και η αστυνομικός της Άμεσης Δράσης τη ρωτούσε πού βρισκόταν, η Κυριακή τής έλεγε τη διαδρομή που θα ακολουθούσε μέχρι το σπίτι της. Τότε αυτός, ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Δεν είδα από πού βγήκε. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Σε δευτερόλεπτα η Κυριακή έπεσε κάτω και άρχισα να φωνάζω, όταν ξαφνικά είδα και αυτόν να πέφτει κάτω και έναν αστυνομικό δίπλα μου να κλωτσάει το χέρι του (δράστη) που κρατούσε το μαχαίρι», συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω από πού βγήκε, δεν κατάλαβα ότι μας ακολουθούσε», ισχυρίστηκε.


«Να πείτε παντού ότι ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα» λέει η μητέρα του 39χρονου που σκότωσε την πρώην σύντροφο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ