Πριγκίπισσα Κέιτ: Βιάστηκε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο – Ο λόγος; - Την απείλησαν αυτοί που είχαν κλέψει τον ιατρικό της φάκελο (φωτό & βίντεο)

Το  London Clinic είχε ξεκινήσει έρευνα  μετά τους ισχυρισμούς ότι μέλη του προσωπικού προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο

Πριν από δύο εβδομάδες, είχαμε πληροφορηθεί από την βρετανική Mirror ότι κάποιος προσπάθησε να  κλέψει τον ιατρικό φάκελο της Πριγκίπισσας Κέιτ.

Τότε το London Clinic είχε ξεκινήσει έρευνα, μετά τους έντονους ισχυρισμούς ότι ορισμένα μέλη του προσωπικού προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Τώρα φαίνεται, ότι ο σκοπός ήταν να εκβιάσουν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Για αυτόν τον λόγο βιάστηκε να ανεβάσει και το βίντεο που ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η μέλλουσα Βασίλισσα λέγοντας ότι έχει καρκίνο κι ότι ήδη υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, δεν ήταν προγραμματισμένο να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, όπως προκύπτει από διάφορες πηγές, οι οποίες έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης που επικρατεί στα Βασιλικά Ανάκτορα.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Θρίλερ με τον ιατρικό της φάκελο – Ποιοι προσπάθησαν να τον «κλέψουν» από την κλινική (φωτό & βίντεο)

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, υπήρξε κάποιος που απείλησε το Παλάτι ότι εάν η Κέιτ δεν έστελνε το θαρραλέο μήνυμα στους συμπολίτες της, μιλώντας ανοιχτά για την ασθένεια από την οποία νοσεί, θα το διέρρεε αυτός που πήρε κρυφά τον ιατρικό της φάκελο από την Κλινική του Λονδίνου όπου νοσηλεύτηκε ύστερα από επέμβαση την κοιλιακή χώρα.

Η γερμανική εφημερίδα, επισημαίνει ότι η Πριγκίπισσα Κέιτ και το Παλάτι εξαναγκάστηκαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μητέρα των τριών παιδιών τους. 

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι είχε διαρρεύσει ο ιατρικός φάκελος της Κέιτ, ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί και το πρόβλημα υγείας της.

«Άγνωστοι στους βασιλικούς κύκλους απείλησαν το Μπάκιγχαμ ότι θα δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο του φακέλου της μητέρας του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις», επισημαίνει η εφημερίδα Bild.

Τελικά, το απόγευμα της 22ας Μαρτίου, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσιοποίησε το σχετικό βίντεο με την Κέιτ να ανακοινώνει ότι έχει καρκίνο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον βρετανικό λαό και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμα: Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει: «Ξεδιψάσατε; Ηρεμήσατε;» - «Ναι έχει καρκίνο η Πριγκίπισσα!» – «Η αρένα των δήθεν δημοσιογραφίσκων ζητάει κανονικό αίμα σαν της πεθεράς της ας πούμε της Diana»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ