Βαρύ πένθος για την οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου - "Έφυγε ένας άγιος άνθρωπος - Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό" (φωτό)

Δυσάρεστη είδηση

Δύσκολες ώρες περνάει η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μία δυσάρεστη απώλεια.

Ο Παύλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του ιερέα, Πατρίκιου Καλεώδη.

 «Ένας Άγιος άνθρωπος, ένας πραγματικός ιερέας, ο Πατρίκιος Καλεώδης, έφυγε από κοντά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά τον αποχαιρετούμε με απόλυτο σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη»

 Ποιος ήταν ο αρχιμανδρίτης

Ο αρχιμανδρίτης, εφημέριος επί σειρά ετών του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου και τελευταίος πρωθιερέας των Ανακτόρων, εκοιμήθη και κηδεύτηκε χθες, Δευτέρα 1 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: Μνημόσυνο Κωνσταντίνου: Δείτε όλες τις φωτό & τα βίντεο από τις εμφανίσεις όλης της βασιλικής οικογένειας - Χωρίς Γουίλιαμ & Κάρολο, "ηγέτης" η βασίλισσα Καμίλα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, ο αρχιμανδρίτης ήταν βαθύτερος γνώστης του εκκλησιαστικού πρωτοκόλλου, το οποίο μελέτησε στο βάθος των αιώνων από τα πρώτα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Πέθανε ο Πατρίκιος Καλεώδης: Ποιος ήταν ο τελευταίος κληρικός των Ανακτόρων

Διαβάστε ακόμη: Ορθόδοξο μνημόσυνο τέως Βασιλιά Κων/νου: Κομψή με navy blue παλτό η Άννα-Μαρία, ραφ μεσάτο για την Μαρί Σαντάλ (φωτό)

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο, στον Μητροπολιτικό ναό της Αθήνας, πρωτοστάτησε στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου και η ελληνική βασιλική οικογένεια τον αποχαιρέτησε χθες με συγκίνηση.

Διαβάστε περισσότερα για τον εκλιπόντα εδώ: Πέθανε ο Πατρίκιος Καλεώδης: Ο παππάς που βάφτιζε και πάντρευε τους Έλληνες βασιλείς και πρίγκιπες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ