Δείτε τον θρυλικό Stevie Wonder να παραδίδει το βραβείο καινοτομίας στη Beyoncé - "Είναι τιμή μου που λαμβάνω αυτή την αναγνώριση από εσένα" (βίντεο)

Στον απόηχο της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, "Cowboy Carter"

Σημαντική η χθεσινή βραδιά για την καριέρα της Beyoncé.

Η superstar είχε την τιμή να παραλάβει το Βραβείο Καινοτομίας (Innovator Award) από τον Stevie Wonder.

Ανέβηκε με συγκίνηση και περηφάνεια στη σκηνή των 2024 iHeartRadio Music Awards εκφωνώντας στην ομιλία της:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που λαμβάνω αυτή την αναγνώριση από εσένα, Στίβι Γουόντερ. Όταν κάποιος με ρωτάει αν υπάρχει κάποιος που μπορώ να ακούω για το υπόλοιπο της ζωής μου, λέω πάντα εσένα», είπε η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και αναφέρθηκε και στην καινοτομία: «Να είσαι καινοτόμος σημαίνει να βλέπεις αυτό που ο καθένας πιστεύει ότι είναι αδύνατο. Να είσαι καινοτόμος σημαίνει συχνά να δέχεσαι κριτική, που συχνά θα δοκιμάσει την ψυχική σου δύναμη. Να είσαι καινοτόμος σημαίνει να στηρίζεσαι στην πίστη και να εμπιστεύεσαι ότι ο Θεός θα σε πιάσει και θα σε καθοδηγήσει».

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η βράβευση έρχεται λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, "Cowboy Carter", που ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη: Η απίστευτη γκαρνταρόμπα "Cowgirl" της Beyonce -Vinyl & χρυσά πανωφόρια - Καουμπόικες ζώνες και η απογείωση του country look

Διαβάστε ακόμη: H Beyonce έτοιμη για πρόεδρος των ΗΠΑ! Ιππεύει άλογο & ντύνεται καουμπόισσα με τα χρώματα της σημαίας της χώρας (φωτό)

Πριν της απονείμει το Βραβείο Καινοτομίας ο θρυλικός μουσικός αναφέρθηκε σε μερικά από τα προηγούμενα εμβληματικά επιτεύγματά της, όπως το «Lemonade» του 2016 - το οποίο συνοδεύτηκε από την ομώνυμη ταινία μεγάλου μήκους - και το κορυφαίο άλμπουμ «Renaissance» του 2022, μαζί με ένα LP σε συνεργασία με τον σύζυγό της Jay-Z, ένα soundtrack για τον Βασιλιά των Λιονταριών και δύο αναγνωρισμένες ταινίες συναυλιών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ