Σε κλίμα θλίψης η επέτειος γνωριμίας του πρίγκιπα Γουίλιαμ & της πριγκίπισσας Κέιτ: Η πρώτη φωτό που διέρρευσε το 2004 από τις κοινές διακοπές τους για σκι

«Επιτέλους, ο Γουίλς βρήκε φίλη!»

Διαφορετική είναι φέτος η επέτειος γνωριμίας της πριγκίπισσας Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το royal ζευγάρι συμπληρώνει 20 χρόνια από την διάρρευση της πρώτης κοινής τους φωτογραφίας, έπειτα από τις διακοπές για σκι.

Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα διάλλειμα από το "σκληρό" παρόν που βρίσκει την 42χρονη να πάσχει από καρκίνο και ας κάνουμε ένα flashback στις ρομαντικές πρώτες ανέμελες στιγμές του παρελθόντος...

Διαβάστε ακόμη: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτή ήταν η συμφωνία που έκανε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την εγχείρηση της

Συγκεκριμένα στη 1η Απριλίου του 2004 ο κόσμος ανακαλύπτει στο πρωτοσέλιδο της Sun με ενθουσιασμό τις πρώτες εικόνες του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε διακοπές για σκι με τη νέα του κοπέλα, κάποια Κέιτ Μίντλετον.

Η αρχή ενός όμορφου ερωτικού φωτογραφικού μυθιστορήματος... Είναι νέοι, είναι όμορφοι, φοράνε τα ίδια ρούχα κατάλληλα για το χιόνι και ανεβαίνουν στο ίδιο τελεφερίκ.

Στα μάτια των βασιλικών παρατηρητών της εποχής, αυτό είναι ένα αλάνθαστο σημάδι. Αν η δεσποινίς Κέιτ Μίντλετον, η όμορφη συγκάτοικος του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους, προσκληθεί να περάσει τις χειμερινές διακοπές μαζί με τον πρίγκιπα στο Κλόστερς της Ελβετίας, τότε μεταξύ τους, είναι σοβαρό.

«Επιτέλους, ο Γουίλς βρήκε φίλη!» ήταν ο τίτλος που φιγούραρε στο εξώφυλλο της εφημερίδας The Sun.

Image

Επιπλέον, δημοσιεύοντας ως «παγκόσμια αποκλειστικότητα» αυτές τις πρώτες εικόνες, που απαθανάτισε ο παπαράτσι Τζέισον Φρέιζερ, μιας ρομαντικής απόδρασης στις κορυφές, το ταμπλόιντ θα προκαλέσει την οργή του παλατιού...

Όταν δυόμιση χρόνια νωρίτερα το μεγαλύτερο παιδί του Charles και της Diana εντάσσεται στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, ο Τύπος καλείται να κάνει μια αναφορά στο σχολείο, με μια συνέντευξη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Σε αντάλλαγμα, η συμφωνία ήταν να διατηρηθεί σεβασμός ως προς την ιδιωτική ζωή του φοιτητή πρίγκιπα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων. Χαμένος κόπος.

Παρά αυτό το κάλεσμα για διακριτικότητα, οι έρωτες του νεαρού διαδόχου συναρπάζουν όλο τον κόσμο.

Image

Ο William ήταν ο πιο περιζήτητος εργένης στον πλανήτη – όπως αποδεικνύεται από την έκρηξη των γυναικείων αιτήσεων εγγραφής στο St Andrews.

Ωστόσο, με τους μήνες, ένα προφίλ στο περιβάλλον του αρχίζει να ξεχωρίζει από τους άλλους. Η Κέιτ Μίντλετον, μια κομψή, σπορ και λεπτή μελαχρινή δεσποινίδα, η οποία ήταν μέρος του πιο στενού του κύκλου.

Στην αρχή της χρονιάς του 2002, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επέλεξαν μάλιστα να μετακομίσουν μαζί –με δύο άλλους συμφοιτητές– σε ένα μικρό σπίτι κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Προφανώς, η φήμη εξαπλώνεται. Η ρομαντική τους προσέγγιση γίνεται ανοιχτό μυστικό σε όλο το βασίλειο: ξέρουμε ότι βγαίνουν ραντεβού, ξέρουμε επίσης ότι η Κέιτ προσκλήθηκε στο Χάιγκροβ και στο Μπαλμόραλ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να αποδεικνύει την αρχή αυτής της όμορφης ιστορίας αγάπης.

Έτσι, στα τέλη Μαρτίου του 2004, αυτές οι πρώτες εικόνες του νεαρού ζευγαριού που επιτρέπουν στον εαυτό τους μερικές τρυφερές στιγμές, έξω από το πανεπιστημιακό τους περιβάλλον, είχαν το αποτέλεσμα μίας "έκρηξης" αντιδράσεων όταν έφτασαν στα γραφεία σύνταξης της Sun.

Για να μετριάσει την αποκλειστικότητά της, η εφημερίδα αφιερώνει πέντε ειδικές σελίδες σε αυτό το royal ειδύλλιο. 

Ο μελλοντικός βασιλιάς είναι ερωτευμένος, η τυχερή λέγεται Κέιτ, πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος. Και πράγματι, πολύ γρήγορα η είδηση ​​έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ