39χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην φίλη του έξω από το αστυνομικό τμήμα: Η 28χρονη είχε πάει να τον καταγγείλει - Το χρονικό της γυναικοκτονίας (βίντεο)

Η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο 5 μέτρα από τη σκοπιά του αστυνομικού τμήματος

Ακόμα μία γυναικοκτονία είχαμε το βράδυ στον Αγίους Αναργύρους αυτή τη φορά, κυριολεκτικά έξω από το αστυνομικό τμήμα, έξω από τη σκοπιά την ώρα που βγήκε η γυναίκα μετά την καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος του πρώην φίλου της.

Μετά τη δολοφονία της γυναίκας που ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι και η αστυνομία της είπε ότι δεν έχει τη συγκεκριμένη στιγμή, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ για τον σκοπό που ήταν ελάχιστα μέτρα μακριά από το φονικό και δεν αντέδρασε.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος δράστης και η 28χρονη είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Μόλις η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει. Τρομαγμένη μετέβη στο στο Αστυνομικό Τμήμα να τον καταγγείλει μαζί με έναν φίλο της. 

Όταν βγήκαν από το ΑΤ ο φίλος της έφυγε και όπως φαίνεται ο δράστης την είχε ακολουθήσει και της είχε στήσει καρτέρι και λίγα μέτρα μακριά από τη σκοπιά τής επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ