ΗΠΑ: 25χρονη εκπαιδευτικός έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της – Ο σύζυγος της ήταν για κυνήγι όσο εκείνη καλούσε τον ανήλικο σπίτι τους (βίντεο)

Ο νόμος όμως δεν προβλέπει φυλάκιση...

Καταδικάστηκε η 25χρονη ΜακΚένα Κιντρεντ, η οποία ήταν καθηγήτρια στο Central Valley High School στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της.

Η 25χρονη καθηγήτρια παρόλο που καταδικάστηκε δεν θα μπει φυλακή, καθώς ο νόμος προβλέπει να είναι δύο χρόνια υπό επιτήρηση, 700 δολάρια πρόστιμο και ένταξη της στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για 10 χρόνια.

Η ΜακΚένα Κιντρεντ δήλωσε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά με ανήλικο και επικοινωνία με τον 17χρονο για ανήθικους σκοπούς.

Η σχέση της καθηγήτριας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, όταν ο ανήλικος ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Instagram και οι δύο τους ξεκίνησαν να ανταλάσσουν μηνύματα.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή των δύο πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στο σπίτι της, ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι.

Έναν μήνα μετά, φίλοι του ανήλικου αποκάλυψαν στη διεύθυνση του σχολείου φωτογραφίες των μηνυμάτων που αντάλλασσαν μαθητής και εκπαιδευτικός.

Στα μηνύματα, η καθηγήτρια και ο ανήλικος έγραφαν μεταξύ άλλων: «θέλω να είσαι στο δωμάτιό μου», «όταν τα άλλα κορίτσια μιλούν για σένα στην τάξη, τρελαινόμουν», «θέλω να με αγγίξεις παντού».

Η μητέρα του αγοριού έκανε λόγο για «κατάχρηση εξουσίας» από την εκπαιδευτικό υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν μπορούσε να κάνει τα μαθήματά του και είχε επηρεαστεί κοινωνικά και συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ