Η Ιωαννα Σαρρή εξομολογείται: "Έχω πάρεση Bell, αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό - Παρέλυσε η αριστερή πλευρά του προσώπου μου" (φωτό)

Εξηγεί με λεπτομέρειες το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Ιωάννα Σαρρή.

Το δημοφιλές μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο instagram ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεσή Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση».

«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά».

Μέσα από ένα insta_story, λοιπόν, εξηγεί αναλυτικά για την παράλυση που υπέστη στην αριστερή πλευρά του προσώπου της.

«Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας» καταλήγει η Ιωάννα Σαρρή.

Τι είναι η πάρεση Bell

Πρόκειται για την παράλυση της μισής πλευράς του προσώπου, χωρίς κάποια προφανή αιτία. 

Τα αίτια της νόσου δεν έχουν διευκρινιστεί με σαφήνεια. 

Η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι οφείλεται σε ιογενή μόλυνση του προσωπικού νεύρου. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι αν και ιογενής η ασθένεια δεν είναι μεταδοτική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ