Royal Dress code Κυριακής του Πάσχα: Βασίλισσα Καμίλα με πράσινο φόρεμα, βιολετί για τη Δούκισσα Σόφι & τιρκουάζ για τη Σάρα Φέργκιουσον - Ο ιδιαίτερος συμβολισμός τους (φωτό)

Δεν ήταν τυχαία τα χρώματα

Ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας παραβρέθηκε σήμερα στην ετήσια πασχαλινή λειτουργία κατά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο.

Στο πλευρό του ήταν και η σύζυγος του, Καμίλα με την οποία κάθισαν σε απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα - Ευδιάθετος αλλά φανερά αδυνατισμένος (βίντεο)

Το μεσημέρι της Κυριακής δεκάδες royals έδωσαν το "παρών" στο κάστρο του Windsor ώστε να παρακολουθήσουν την εορταστική λειτουργία στο παρεκκλήσια του Αγίου Γεωργίου.

Το dress code των κυριών

Πρώτη-πρώτη κατέφθασε η 76χρονη queen.

Για την περίσταση η Καμίλα φόρεσε ένα σκούρο πράσινο φόρεμα με πιέτες, μαύρες ψηλές σουέντ μπότες, ένα ζευγάρι μαύρα γάντια, ένα σκούρο πράσινο καπέλο και κρατούσε ένα clutch Channel τσαντάκι καπιτονέ.

instagram @the_royal_watcher

Στην ίδια χρωματική παλέτα κινήθηκαν και η πριγκίπισσα Άννα αλλά και η Σάρα Φέργκιουσον.

Η αδερφή του Καρόλου επέλεξε ένα πράσινο παλτό και ένα ασορτί καπέλο με πούπουλα.

Ολοκλήρωσε το look της με καφέ γάντια και ασορτί σουέντ τσάντα.

instagram @the_royal_watcher

Η Δούκισσα του Γιορκ, έβαλε ένα πιο ιδιαίτερο πράσινο για το παλτό της, τιρκουάζ θα λέγαμε, το οποίο το συνδύασε με μαύρες γόβες, γάντια και ασορτίclutch τσαντάκι.

Απογείωσε την εμφάνιση της με χρυσά κοσμήματα και stylish ζώνη.

instagram @the_royal_watcher

Οι τρεις γυναίκες προτίμησαν την πράσινη απόχρωση καθώς το συγκεκριμένο χρώμα συμβολίζει τα «νέα ξεκινήματα».

Τη διαφορά έκανε η Δούκισσα Σόφι.

Η σύζυγος του Εδουάρδου, Δούκα του Εδιμβούργου φόρεσε ένα βιολετί παλτό με μικρά χρυσά κουμπιά τα οποία έδιναν μια νότα elegance στο σύνολό της.

Τέλος, η 59χρονη συνδύασε το επίσημο της look με ένα clutch τσαντάκι, έναν κομψό λευκό μπερέ, τον οποίο τοποθέτησε στο πλάι του κεφαλιού της και με λευκές γόβες.

Υπενθυμίζουμε ότι το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δεν παρέστη στην τελετή λόγω της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία πριν μερικές μέρες ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ