Η απίστευτη γκαρνταρόμπα "Cowgirl" της Beyonce -Vinyl & χρυσά πανωφόρια - Καουμπόικες ζώνες και η απογείωση του country look

Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ "Cowboy Carter"

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Beyonce.

Η διάσημη superstar κυκλοφόρησε κι επίσημα το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Cowboy Carter" και ήδη κάνει πάταγο στα charts.

Βέβαια, νωρίτερα μας είχε αποκαλύψει τα singles «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages», που μας ξεσήκωσαν και έκαναν την αγωνία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει ακόμη μεγαλύτερη.

Από την πρώτη ανακοίνωση της κυκλοφορίας έως και σήμερα η 42χρονη έχει αλλάξει τελείως το στιλ της.

Έχει υιοθετήσει το country look, καθώς όπως λένε αναβιώνει αυτό το είδος όχι μόνο στη μουσική αλλά και στιλιστικά.

Διαβάστε ακόμη: Beyoncé: Στην κορυφή ξανά με το νέο της τραγούδι «Texas Hold 'Em» - Σχεδόν 20 εκατ. προβολές σε τέσσερις μέρες (βίντεο)

Όπως έχει πει και η ίδια θεωρεί σωστό timing να αναδείξει και αυτήν την καλλιτεχνική της πλευρά.

Δημιούργησε, λοιπόν, νέα τάση και στη μουσική αλλά και στην εμφάνιση.

instagram @beyoncemao_
instagram @beyoncemao_

Συνεχώς μοιράζεται φωτογραφίες φορώντας καπέλα και μπότες τύπου κάουμποι, χρυσά πανωφόρια, γιλέκα, πουκάμισα, τζιν καμπάνα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κοψίματα, vinyl σύνολα, περίτεχνες ζώνες ...

Από την περασμένη εβδομάδα, η Beyoncé μας παρουσίασε το εξώφυλλο του άλμπουμ, όπου την είδαμε σε ρόλο βασίλισσας του ροντέο, ιππεύοντας ένα λευκό άλογο και ανεμίζοντας μια γιγαντιαία αμερικανική σημαία.

Beyonce

Διαβάστε ακόμη: H Beyonce έτοιμη για πρόεδρος των ΗΠΑ! Ιππεύει άλογο & ντύνεται καουμπόισσα με τα χρώματα της σημαίας της χώρας (φωτό)

«Αυτό το άλμπουμ χρειάστηκε πάνω από πέντε χρόνια για να γίνει», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Γεννήθηκε από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, όπου δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη… και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν. Όμως, λόγω αυτής της εμπειρίας, έκανα μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της Country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές μερικών από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους διαμορφώνοντας τη μουσική μας ιστορία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ