Πριγκίπισσα Κέιτ: Η Πίπα Μίντλετον είναι συνεχώς στο πλευρό της - "Αχώριστες" οι αδερφούλες σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή (φωτό)

Έχουν μία ιδιαίτερη, στενή σχέση

Σήμερα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι το πιο διάσημο δημόσιο πρόσωπο στον κόσμο.

Η γερμανική πλατφόρμα πληροφοριών ZMP ανέφερε ότι από τον Ιανουάριο του 2024, έχουν γραφτεί 272.000 άρθρα για την Κέιτ στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η διεθνής εταιρεία ερευνών Ipsos ανέφερε επίσης ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι η πιο δημοφιλήςroyal στον κόσμο.

Κανένας διάσημος ή μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει τόσο εξαιρετική επιρροή στον κόσμο όσο η μελλοντική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Πριν μερικές μέρες η 42χρονη αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο χωρίς να αναφέρει τι μορφής είναι και ότι ήδη έχει ξεκινήσει θεραπείες.

Έκτοτε, όλος ο κόσμος -από τους ειδικούς μέχρι και τους άσχετους- κάνει σενάρια και δημιουργεί θεωρίες συνωμοσίας.

Διαβάστε ακόμη: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Κρύβονται η Κίνα, η Ρωσία & το Ιράν πίσω από τις θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της; Θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη Βρετανία

Πέραν από τις ιατρικές υποθέσεις, πολλοί έσπευσαν να "ξετυλίξουν" και το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fizwilliams δήλωσε ότι η δεμένη οικογένειά της είναι «απολύτως καθοριστική» για την 42χρονη σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

instagram @pippamiddleton.style

«Γνωρίζουμε ότι έχει μια πολύ στενή και υποστηρικτική οικογένεια. Οι Μίντλετον είναι σαφώς ένα πολύ, πολύ σημαντικό μέρος της ζωής της και του Γουίλιαμ. Αυτή τη στιγμή είναι απολύτως κομβικό, θα έλεγα» δήλωσε στη Sun Online.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας τρομερά ισχυρός δεσμός μεταξύ τους και επίσης ότι ζουν σε κοντινή απόσταση ή σχετικά κοντινή απόσταση. Οπότε ναι, απολύτως, νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό. Νομίζω ότι οι Μίντλετον θα είναι ο βράχος της, και θα είναι επίσης τρομερά χρήσιμοι, και ειδικά όσον αφορά τα παιδιά».

Είδαμε για πρώτη φορά την Πίπα ως παράνυμφο της Κέιτ στον εκθαμβωτικό γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, καθώς κρατούσε την ουρά του νυφικού της αδελφής της στα σκαλιά του Αβαείου του Ουέστμινστερ.

apimages

Διαβάστε ακόμη: Γιατί η Πίπα έκλεψε την παράσταση από την πριγκίπισσα Kate με την chic & sexy εμφάνιση της

Τότε, μάλιστα, πολλοί έκαναν λόγο και για ένα πιθανό ειδύλλιο μεταξύ εκείνης και του Πρίγκιπα Χάρι.

Διαβάστε ακόμη: Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Έκαναν σεξ στην τουαλέτα ο πρίγκιπας Χάρι & η Πίπα; Τι γράφουν τα tabloids

Κάτι που δεν ισχύει, καθώς σήμερα είναι παντρεμένη με τον της Τζέιμς Μάθιους κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Τους Άρθουρ, Γκρέις και Ρόουζ.

Διαβάστε ακόμη: Επέτειος γάμου για την Πίπα Μίντλετον: Έξι χρόνια πριν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τζέιμς (φωτό)

apimages

Κατά τη διάρκεια που η πριγκίπισσα Κέιτ νοσηλευόταν η Πίπα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της δίνοντας της κουράγιο.

Μιλώντας στην Telegraph το 2018, η μητέρα τους, Κάρολ έδωσε μια εικόνα για τα παιδικά χρόνια των κοριτσιών της. Όπως αποκάλυψε, είχε ενσταλάξει και στις δύο ένα ισχυρό εργασιακό ήθος, καθώς επικεντρώνονταν στις σπουδές τους.

Η ίδια είπε: «Η Κάθριν ήταν στο εξώφυλλο ενός από τους καταλόγους, σβήνοντας κεριά. Αργότερα, έκανε λίγο styling. Η Πίπα έκανε το blog. Εξακολουθώ να εκτιμώ τις ιδέες και τις απόψεις τους».

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Είναι όλα Kέι, Kέιτ, Kέιτ προς το παρόν, επειδή [η Πίπα είναι] ο πιο στενός της σύμμαχος και, πραγματικά, είναι οι καλύτερες φίλες. Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν, η Κέιτ θα δυσκολευόταν να εμπιστευτεί οποιονδήποτε που δεν ήταν συγγενής».

Οι δύο αδερφές απολάμβαναν συχνά βραδινές εξόδους.

Από τότε που η Κέιτ παντρεύτηκε στη βασιλική οικογένεια και μεγάλωσε, οι βραδινές έξοδοι έχουν μετατραπεί σε παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων και οι αδελφές έχουν συχνά βρεθεί στο Royal Box στο Wimbledon για το ετήσιο τουρνουά τένις.

Το 2012 ανακοινώθηκε ότι είχε συνάψει συμφωνία για βιβλίο αξίας 400.000 λιρών με την Penguin για να γράψει έναν οδηγό οργάνωσης πάρτι.

Στον πρόλογο του Celebrate, η Πίπα έγραψε: «Είναι λίγο εντυπωσιακό να πετυχαίνεις παγκόσμια αναγνώριση πριν από την ηλικία των 30 ετών λόγω της αδελφής σου, του γαμπρού σου και του πισινού σου. Κάποια μέρα ίσως καταφέρω να το καταλάβω αυτό».

«Σίγουρα έχω ευκαιρίες που πολλοί μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Αλλά από τις περισσότερες απόψεις είμαι μια τυπική κοπέλα στα είκοσί της που προσπαθεί να σφυρηλατήσει μια καριέρα και να εκπροσωπήσει τον εαυτό της σε συνθήκες που μερικές φορές μπορεί να φαίνονται μάλλον παράξενες».

Η Πίπα δήλωσε στο αμερικανικό πρακτορείο: «Είμαστε πολύ κοντά. Και, ξέρετε, υποστηρίζουμε η μία την άλλη και λαμβάνουμε η μία τη γνώμη της άλλης και διάφορα άλλα».

Μιλώντας στο NBC, αποκάλυψε επίσης ότι δεν την είχε πτοήσει η συμμετοχή της στον μεγάλο βασιλικό γάμο της αδελφής της, παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι τον παρακολούθησαν σε όλο τον κόσμο.

Η ίδια είπε: «Ακούγεται αστείο να το λέω, αλλά τον είδαμε ως έναν οικογενειακό γάμο. Και στην πραγματικότητα, δεν συνειδητοποίησα, ίσως, την κλίμακά του, μέχρι αργότερα. Όλοι αναλάβαμε τους ρόλους όπως θα έκανε κάθε οικογένεια».

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Τα τρία αδέλφια [σσ: έχουν έναν αδελφό, τον 36χρονο Τζέιμς] είναι απίστευτα δεμένα… Η Πίπα όχι μόνο ως αδελφή αλλά και ως καλύτερη φίλη, την οποία μπορεί να εμπιστευτεί. Είναι εξαιρετικά πιστές η μία στην άλλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ