Στέφανος Κασσελάκης: Γιορτάζει τα γενέθλιά του με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ - Σε ψαροταβέρνα με ούζα σβήνει τα κεριά μαζί με τον πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Γενέθλια ως πολίτης θα γιορτάζει σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα ο εορτασμός θα γίνει δύο φορές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε το πρωί στο στρατόπεδο της Θήβας και λίγο αργότερα έλαβε την άδεια όπως προβλέπεται, προτού επιστρέψει μετά από μερικές μέρες για να λάβει το χαρτί της απόλυσής του. Στη συνέχεια μετά την ορκωμοσία ο Στέφανος Κασσελάκης, κατευθύνθηκε σε ψαροταβέρνα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος εορτασμός το βράδυ με πάρτι στου Ψυρρή στον «Τράγο».

Έσβησε τούρτα σε ψαροταβέρνα

Ο στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε τοπική ψαροταβέρνα όπου παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά, πίνοντας ούζο σε άλλους φαντάρους που ήταν στον θάλαμο μαζί του, αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με μια τούρτα με τον αριθμό 35 προκειμένου να του ευχηθούν για την ημέρα των γενεθλίων του. Νωρίτερα, περπατώντας στους δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους πολίτης τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Δείτε φωτογραφίες



Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίστηκε στη Θήβα παρουσία του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ και του πατέρα του - Το βράδυ πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή (φωτό & βίντεο)

Η έξοδος από το στρατόπεδο

Ο κ. Κασσελάκης, αφού ορκίστηκε μαζί με άλλα 1.300 περίπου άτομα στο στρατόπεδο της Βοιωτίας -υπό το βλέμμα του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ- πήρε την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα στον ώμο και αναχώρησε προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες τα τηλεοπτικά συνεργεία τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Πάρτι γενεθλίων το βράδυ στου Ψυρρή

Το βράδυ, αφού θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα, έχει κανονίσει έξοδο στου Ψυρρή, στον «Τράγο», και θα είναι καλεσμένοι πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξελιχθεί και σε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τον ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του από τη Θήβα μέχρι την Αθήνα και το βράδυ στα ποτά που θα πίνει με τους φίλους του.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ