Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίστηκε στη Θήβα παρουσία του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ και του πατέρα του - Το βράδυ πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή (φωτό & βίντεο)

Μετά την ορκωμοσία ο 36χροος πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα πάρει 5ημερη άδεια και το απολυτήριο

 

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα ορκίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, κατά τα προβλεπόμενα, θα πάρει στη συνέχεια και 5ημερη τιμητική άδεια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη δεύτερη σειρά της 2ης Μοίρας στην οποία εντάχθηκε μετά την παρουσίασή του στις 15 Μαρτίου.

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Παρών στην σημερινή τελετή είναι ο σύζυγος του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Αμερική για τις ανάγκες της τελετής, αλλά και για τα γενέθλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που συμπίπτουν με την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμα: Στη Θήβα παρέλασε ο Στέφανος Κασσελάκης για την 25η Μαρτίου - Ντυμένος στα χακί & με μπερέ συμμετείχε στο άγημα ως νεοσύλλεκτος (φωτό-βίντεο)

Παρών στη Θήβα και ο πατέρας του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Κασσελάκης, ο οποίος αφού είπε ότι «από εδώ ξεκίνησα πριν από μισό αιώνα» στη συνέχεια είπε για τον γιο του ότι «από αύριο αρχίζει ο Στέφανος άλλο έναν μαραθώνιο».


Δείτε ακόμα: Εξοδούχος ο Στέφανος Κασσελάκης από τον στρατό – Η επίσκεψη στο μαρτυρικό Δίστομο – Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος

Θυμίζουμε ότι στις 15 Μαρτίου, οπότε και ο κ. Κασσελάκης πέρας για πρώτη φορά τις πύλες του στρατοπέδου στη Θήβα, συνοδευόταν από τον πατέρα του, Θόδωρο, καθώς ο κ. Μακμπέθ είχε μεταβεί νωρίτερα στις ΗΠΑ, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε φωτό και βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη να παρουσιάζεται στον στρατό: «Είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου» - Ποιοι τον συνόδευσαν μέχρι την πύλη

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ