Viral βίντεο των Simpsons: Είχαν προβλέψει το δυστύχημα στη γέφυρα της Βαλτιμόρης - Εκατομμύρια τα views

Η σειρά των Simpspon έχει προβλέψει εκλογή Τράμπ, νικητή του Super Bowl και εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney

Λίγες ώρες μετά την καταστροφή, οι χρήστες των social media ανέβασαν τις «αποδείξεις» από την προφητική σειρά...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αποσπάσματα από παλιά και νέα επεισόδια των Simpson, όπου φαίνεται ότι η σειρά – εκτός των άλλων – είχε προβλέψει και το δυστύχημα με τη κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης!

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο: To προφητικό επεισόδιο των Simpsons όπου ο Τραμπ έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ - Τι λέει ο σεναριογράφος

Ο χρήστης Mamma Gypsy ανέβασε στο TikTok απόσπασμα από ένα πρόσφατο επεισόδιο, (Σεζόν 35, Επεισόδιο 8), όπου ο Όμηρος βρίσκεται στη Σκωτία, μπροστά από την γέφυρα Forth, ενώ στα νερά του ποταμού υπάρχει και ένα εμπορικό πλοίο, που κατευθύνεται προ τη γέφυρα.

Η ομοιότητα της γέφυρας, του πλοίου και του τοπίου με την Γέφυρα της Βαλτιμόρης είναι σχεδόν ανατριχιαστική.

@mamma.gypsy

Looks like it's heading right to that beam too... episode was made 3 months ago... prayers for all the lives lost

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Διαβάστε ακόμα: Μήπως οι Simpsons έχουν «προβλέψει» το ζευγάρι του τελικού του Μουντιάλ; (Βίντεο)

Ο χρήστης του TikTok Canaanite ανέβασε ένα  βίντεο από ένα επεισόδιο του 1996 όπου ο Hank Scorpio δημιουργεί μια συσκευή Doomsday (Αποκάλυψης) και επιδεικνύει τις δυνατότητές της στην κυβέρνηση ανατινάζοντας μια γέφυρα. Ωστόσο, το επεισόδιο αναφέρεται στη γέφυρα του Queensboro της Νέας Υόρκης και όχι στην Francis Scott Key της Βαλτιμόρης.


Ίσως η πιο τρανταχτή «απόδειξη» της πρόβλεψης των Simpsons για την Βαλτιμόρη είναι ένα βίντεο στο Tik Tok που δείχνει τον φανταστικό παρουσιαστή ειδήσεων Kent Brockman να διαβάζει την είδηση της κατάρρευσης της γέφυρας, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς ώρας και ημερομηνίας που συνέβη.


Ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως τις πρώτες ώρες της καταστροφής στην Βαλτιμόρη, αποδείχθηκε ότι είναι ψεύτικο, επεξεργασμένο με τεχνολογία ΑΙ.

Δείτε ακόμα: Ο διάσημος πολυβραβευμένος συγγραφέας Simon Singh στην Αθήνα: Πώς αγαπήσαμε τα μαθηματικά σε κάθε επεισόδιο των Simpsons!

Γενικά, η εμβληματική κωμωδία κινουμένων σχεδίων The Simpsons, είναι γνωστή για την «πρόβλεψη» ορισμένων ιστορικών γεγονότων πριν συμβούν στην πραγματική ζωή.

Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, οι νικητές του Super Bowl και η εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ