Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας μεταφέρει σε καρότσι την 18χρονη κόρη του που δολοφόνησε - Πλήρωσε 2 ευρώ άστεγο και την έκαψε

Ο πατέρας δολοφόνησε την κόρη του επειδή τη θεώρησε υπεύθυνη για τον χωρισμό του

Μία φρικτή δολοφονία στη Βραζιλία με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από βίντεο κάμερας ασφαλείας.

Ο 39χρονος στραγγάλισε την 18χρονη κόρη του έπειτα από καβγά που είχαν και στη συνέχεια έβγαλε το πτώμα της με καρότσι έξω από το διαμέρισμα, έδωσε 2 δολάρια σε άστεγο για να κάψει το σώμα της!

Ο Ουέλινγκτον Ντα Σίλβα, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την κόρη του Ρέισα, στο σπίτι του στο Σάο Πάολο την περασμένη Κυριακή, όπως ανακοίνωσε η Πολιτική Αστυνομία του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με την Daily Mail μια κάμερα που ήταν τοποθετημένη έξω από το διαμέρισμά του τον κατέγραψε να παλεύει με το καρότσι και να το σπρώχνει μέσα στο ασανσέρ.

 

Ο Ουέλινγκτον Ντα Σίλβα ομολόγησε ότι αυτός και η κόρη του έπιναν και άρχισαν να μαλώνουν ξαφνικά για τον χωρισμό του ίδιου με τη μητέρα της, που είχε συμβεί πριν από αρκετούς μήνες. Ο άνδρας είπε ότι εξοργίστηκε επειδή η 18χρονη επέμενε να στηρίζει τη μητέρα της και την στραγγάλισε όπως δήλωσε η επικεφαλής του υπουργείου Ανθρωποκτονιών και Προσωπικής Προστασίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ιβάλντα Αλέιξο στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι αστυνομικοί ο Ουέλινγκτον Ντα Σίλβα κοιμήθηκε με το πτώμα της κόρης του μέσα στο σπίτι και αποφάσισε να το βγάλει έξω το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, προσέγγισε έναν άστεγο και του ζήτησε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της.

«Μας είπε ότι τον πλήρωσε 2 δολάρια για να το κάνει» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας.

Η μητέρα της Ρέισα δήλωσε την εξαφάνισή της τη Δευτέρα, και το απανθρακωμένο σώμα της 18χρονης βρέθηκε την Τρίτη κάτω από το σπασμένο τμήμα ενός πεζοδρομίου από περαστικούς.

Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον άστεγο και ερευνούν κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του Ουέλινγκτον ντα Σίλβα. Ο πατέρας της 18χρονης αντιμετωπίζει κατηγορίες για γυναικοκτονία, καταστροφή και απόκρυψη σώματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ