15χρονος από τη Λαμία νοσηλεύεται στο "Παίδων" με χτύπημα στο κεφάλι - Το παιδί τσακώθηκε με άλλο ανήλικο, τον έσπρωξε και χτύπησε σοβαρά

Οι αρχές αναζητούν τον ανήλικο Ρομά που χτύπησε τον 15χρονο

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Lamiareport.gr έγινε στην οδό Εκκλησιών, λίγο πριν τις 9:00’ το βράδυ, όταν ο 15χρονος βγήκε από το σπίτι του, για να μεταβεί σε διπλανό μίνι μάρκετ.

Μεταξύ των δύο παιδιών φέρεται να υπήρξε φραστικό επεισόδιο και όταν ο 15χρονος γύρισε την πλάτη στον ανήλικο Ρομά, εκείνος τον έσπρωξε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του πέφτοντας στο έδαφος.

Αρχικά ο 15χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας

Στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται 15χρονος από τη Λαμία, ο οποίος την Κυριακή 24 Μαρτίου χτύπησε στο κεφάλι και στο σώμα ύστερα από σπρώξιμο που δέχτηκε σε κατηφόρα από ανήλικο Ρομά.

Ο 15χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας και κρίθηκε η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ο πατέρας του την επομένη υπέβαλλε έγκληση κατά του ανήλικου Ρομά που αναζητείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ