Πριγκίπισσα Κέιτ: Κρύβονται η Κίνα, η Ρωσία & το Ιράν πίσω από τις θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της; Θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη Βρετανία

Ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο

Έντονες είναι οι υποψίες ότι η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν τροφοδοτούν άγριες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πριγκίπισσα Κέιτ, για να αποσταθεροποιήσουν το Βρετανικός έθνος.

Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη φοβούνται ότι «εχθρικά κράτη» βρίσκονται πίσω από τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας και διαδικτυακών φημών γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Οι βουλευτές προειδοποίησαν ότι ξένα κράτη θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τη διαδικτυακή φρενίτιδα στο πλαίσιο των προσπαθειών αποσταθεροποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με την Telegraph.

Μια κυβερνητική πηγή είπε: «Μέρος του τρόπου λειτουργίας των εχθρικών κρατών είναι η αποσταθεροποίηση, είτε αυτό υπονομεύει τη νομιμότητα των εκλογών μας είτε άλλων θεσμών».

Όλο αυτό σημειώνεται τη στιγμή που η Downing Street ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέες κυρώσεις ενάντια στην Κίνα, μετά από ένα κύμα κυβερνοεπιθέσεων που υποστηρίζονται από το κράτος εναντίον μιας ομάδας ανώτερων βουλευτών και ομοτίμων.

Ένας βουλευτής με ισχυρούς δεσμούς με τις μυστικές υπηρεσίες δήλωσε στη MailOnline: «Αυτό ακριβώς κάνουν… Δεν είναι απαραίτητο να επινοούν πράγματα, υπάρχουν αρκετοί τρελοί εκεί έξω για να κάνουν τέτοια πράγματα. Αυτό που κάνουν είναι να τα ενισχύουν» είπε.

Ένας ανώτερος βουλευτής των Συντηρητικών δήλωσε ότι μια τέτοια συμπεριφορά θα ήταν «κατάπτυστη». «Αλλά αυτός είναι ο στόχος τους, να διχάσουν και να χειραγωγήσουν» συμπλήρωσε.


Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής (22/3) η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο και ήδη έχει ξεκινήσει τις θεραπείες.

Διαβάστε ακόμη: Breaking news στα διεθνή media: Η κατάρα των Windsor χτύπησε το Buckingham - Φρενίτιδα προκαλεί η είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate (φωτο-βίντεο)

Δεν μας αποκάλυψε τι μορφής είναι, αλλά φαινόταν αρκετά καταβεβλημένη. 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Εύχονται στην πριγκίπισσα Κέιτ για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Υγεία & ανάρρωση με ιδιωτικότητα & ειρήνη»

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ