Σοκάρει 16χρονη, που εξωθούσε στη πορνεία το κύκλωμα μαστροπείας: «Ήθελε να μας δει γυμνές» - «Μου έδωσε 350 ευρώ και στη φίλη μου 450» (βίντεο)

Στην 25χρονη Μαρία που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος, τα κορίτσια έδιναν από 50 ευρώ

Η κατάθεση της 16χρονης που το κύκλωμα μαστροπείας εξωθούσε στην πορνεία μαζί με άλλες ανήλικες είναι πραγματικά σοκαριστική. Πρόκειται για το κορίτσι από το οποίο άρχισε να ξεδιπλώνεται το κουβάρι, όταν η αδερφή της είδε τα μηνύματα στο κινητό της και πήγε την αστυνομία.

Στην κατάθεσή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την πρώτη φορά η 25χρονη πήγε εμένα και την 15χρονη φίλη μου σε έναν άνδρα που ήθελε μόνο να μας βλέπει γυμνές. Έδωσε σε εμένα 350 ευρώ και στη φίλη μου 450 ευρώ. Από αυτά δώσαμε 50 ευρώ η καθεμία στην 25χρονη.

Η 25χρονη μας είπε ότι αν αυτός ο κύριος μας θέλει ξανά θα ειδοποιήσει εκείνη. Σε αυτό το ραντεβού πήγαμε με τον φίλο της τον ταξιτζή που δεν τον πληρώναμε όταν μας πήγαινε κάπου. Με την 25χρονη τσακωθήκαμε κάποια στιγμή γιατί είχε πιάσει το αγόρι μιας φίλης μου και του είπε ότι εκδιδόμαστε. Επίτηδες για να χωρίσει. Έστελνε φωτογραφίες μου σε άντρες και τους έλεγε «θες να σου κανονίσω με την κοπέλα;» και μετά όλοι αυτοί μου έστελναν μήνυμα στα σόσιαλ. Εγώ τους έλεγα «όχι». Συναντιόμασταν στο καφέ που δούλευε το αγόρι της που ήταν ανακατεμένος σε όλο αυτό, ήξερε.

Διαβάστε ακόμα: Πώς η 25χρονη Μαρία έριξε 7 ανήλικες στην πορνεία: Η χλιδάτη ζωή, η ταρίφα, τα ναρκωτικά, η σχέση με τη Λορέλα - "Εκδίδονταν με τη θέλησή τους" υποστηρίζει (βίντεο)


Έβλεπα τα άλλα κορίτσια με πολλά χρήματα και με ψώνια και μου έλεγαν ότι τους τα παρείχε η δουλειά που έκαναν με την 25χρονη. Στην παρέα ήταν και μια «Έλενα» πιο μεγάλη, η οποία το είχε κάνει επάγγελμα όλο αυτό. Με εκείνη εγώ δεν τα πήγαινα καλά και είχα τσακωθεί γιατί έβαζε μια φίλη της να εκδίδεται για 100 ευρώ. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Τα κρατούσα όλα μέσα μου και τα συζητούσα μόνο με τα κορίτσια που ήξεραν.

Η αδερφή μου μόλις είδε τα μηνύματα στο κινητό μου έτρεξε να κάνει την καταγγελία».

Διαβάστε ακόμα: «Ακόμα και σήμερα η αδερφή μου κλείνει ραντεβού»: Σοκάρει η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας - Σε σίριαλ έπαιζε ο 36χρονος με νανισμό που τις συνόδευε (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ