56χρονος μεγαλογαιοκτήμονας έβαλε την 11χρονη στην καρότσα αγροτικού και τη βίασε: Τη φρίκη που έζησε περιγράφει το κορίτσι (βίντεο)

Το κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα βίωνε όταν έγινε 17 ετών και τον κατήγγειλε στις Αρχές.

Ο εφιάλτης που έζησε ένα κορίτσι όταν ήτα 11 ετών αναβιώνει σήμερα με τη δίκη του 56χρονου μεγαλογαιοκτήμονα που εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η μητέρα του κοριτσιού εργαζόταν στα χωράφια τους, τη βίαζε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν από το Star και τη Ζήνα Κουτσελίνη, πρόκειται για έναν άνδρα ιδιοκτήτη εκτάσεων γης με οικονομική επιφάνεια.

Η 11χρονη ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της και τα μεγαλύτερα αδέλφια της όταν ήταν οκτώ ετών και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλία. Από το 2012 η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης στα χωράφια του 46χρονου, ο οποίος καλλιεργεί προϊόντα στην περιοχή και στη συνέχεια τα εμπορεύεται.

Εξαιτίας της πολύχρονης εργασίας (από το 2012 έως το 2019) της μητέρας είχαν αναπτυχθεί με τον κατηγορούμενο σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης. Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος άρχισε να επισκέπτεται συχνότερα το σπίτι φέρνοντας δώρα τόσο στην ανήλικη όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Όπως αναφέρει η κοπέλα, περί τα τέλη Ιουλίου του 2014 σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έρημο δρόμο, τη φίλησε στο στόμα, της έβγαλε το μπουστάκι που φορούσε». Η κοπέλα αναφέρει ότι αντιστάθηκε όμως την έβγαλε από το αυτοκίνητο, την έβαλε στην καρότσα της κατέβασε τη φόρμα και το εσώρουχο με τη βίασε.


Προσπάθησε να την πείσει να εγκαταλείψει το σπίτι της κι ότι δεν της φέρονται σωστά.

Ο κατηγορούμενος αρνούμενος τον βιασμό του 11χρονου κοριτσιού υποστήριξε ότι τα δώρα που της προσέφερε ήταν ως οικογενειακός φίλος.

Η 21χρονη σήμερα κοπέλα ανέφερε ότι από το 2014 το ενδιαφέρον του ήταν ερωτικό, και προσδιόρισε συγκεκριμένες ημερομηνίες όπου ο 56χρονος σήμερα την είχε οδηγήσει σε ερημικούς αγροτικούς δρόμους κι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Το κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα βίωνε όταν ήταν 17 ετών και τον κατήγγειλε στις Αρχές.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 46χρονος παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένου και σε απόπειρα και στη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ