«Ακόμα και σήμερα η αδερφή μου κλείνει ραντεβού»: Σοκάρει η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας - Σε σίριαλ έπαιζε ο 36χρονος με νανισμό που τις συνόδευε (βίντεο)

Σύμφωνα με την αδελφή θύματος του κυκλώματος μαστροπείας υπάρχει και άλλη γυναίκα που κλείνει ακόμα και σήμερα ραντεβού στις ανήλικες

Η αδελφή της ανήλικης που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας με τις ανήλικες σοκάρει με αυτά που λέει σχετικά με τα ραντεβού και τον τρόπου που δρούσε η 25χρονη Μαρία που έχει συλληφθεί, αλλά και πως ακόμα και σήμερα η αδελφή της συνεχίζει να κλείνε ραντεβού.

«Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει» δηλώνε η αδερφή θύματος του κυκλώματος μαστροπείας που μίλησε στις Αρχές και ξεσκέπασε τη δράση των μελών του, περιγράφοντας- μεταξύ άλλων- πώς ανακάλυψε τι συνέβαινε.

«Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε αρχικά μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News.

Διαβάστε ακόμα: Πώς η 25χρονη Μαρία έριξε 7 ανήλικες στην πορνεία: Η χλιδάτη ζωή, η ταρίφα, τα ναρκωτικά, η σχέση με τη Λορέλα - "Εκδίδονταν με τη θέλησή τους" υποστηρίζει (βίντεο)

Στο πώς λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε περιέγραψε: «Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδερφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ''σε περιμένει αυτός'' και ρωτούσε στην αδερφή μου αν φτάνει». Και καταλήγοντας ανέφερε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδερφή μου μάλιστα, να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».


Ποιος είναι ο 36χρονος με νανισμό που τις συνόδευε

Γνωστός από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών είναι ένας από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη χθες μαζί με έναν 55χρονο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είναι ένας από τους άνδρες που συνόδευε τις ανήλικες στα ερωτικά ραντεβού αλλά και σε πάρτι γνωστών κλαμπ προκειμένου να «ψαρέψουν» νέους πελάτες.

Ο 36χρονος έχει νανισμό για αυτό και τον ονόμαζαν «Νάνο» κατά καιρούς έχει κάνει εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές ενώ έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα και άλλων τραγουδιστών αλλά και σε διαφημίσεις.

Στο MEGA και στο Live News μίλησε η μητέρα του 36χρονου λέγοντας ότι είναι σίγουρη ότι ο γιος της δεν εμπλέκεται σε τέτοια κυκλώματα.

«Δεν έχει κάνει κάτι» λέει η μητέρα του 36χρονου

«Είναι πολύ καλό παιδί. Τον ξέρει όλη η γειτονιά. Έχει κάνει κάποια βιντεοκλίπ κιόλας. Το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Σε αυτά τα μαγαζιά που πήγαινε, απλώς πήγαινε να δουλέψει το παιδί, να βγάλει ένα χαρτζιλικάκι και έκανε κάποια event, κάποια show. Δεν έκανε κάτι κακό. Από ότι ξέρω το παιδί μου δεν έχει μπλέξει πουθενά. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι μάνα και ξέρω ότι η μάνα πάντα υποστηρίζει το παιδί της αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Πολύ φιλότιμο παιδί, πάρα πολύ φιλότιμο. Απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο αφελής. Μπορεί να του πούνε… ξέρετε όλους τους θεωρούσε καλούς ανθρώπους, όλους και νόμιζε ας πούμε ότι τον αγαπάνε».

Ένα από τα θύματα είχε παίξει σε σίριαλ

Όπως αποκαλύπτεται ένα από τα θύματα του κυκλώματος είναι και μια νεαρή κοπέλα σήμερα 17 ετών που πριν 6 με 7 χρόνια εμφανιζόταν σε γνωστό σήριαλ που έπαιζε σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.

Η μικρή ηθοποιός εμφανιζόταν ως η ανιψιά του πρωταγωνιστή του σήριαλ.

Η μεγαλύτερη αδερφή της είναι αυτή που αποκάλυψε την δράση του κυκλώματος βλέποντας τα μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο.

Η ανήλικη έχει καταθέσει στην αστυνομία επιβεβαιώνοντας τους ρόλους που είχε κάθε μέλος του κυκλώματος.

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η 31χρονη Λορέλα, επικεφαλής κυκλώματος μαστροπείας: Πως έπεφταν στα δίχτυα της ανυποψίαστες ανήλικες – Ποιοι ήταν οι συνεργοί της (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ