Μεγάλη ψυχική αντοχή! - Η τενίστρια Aryna Sabalenka προπονείται ξανά 24 ώρες μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της από το μπαλκόνι του δωμάτιου τους (φωτό)

Η Aryna Sabalenka ετοιμάζεται για αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τέννις, την Πέμπτη την καλύτερη της φίλη, Paula Badosa.

24 ώρες πέρασαν μόνο από την αυτοκτονία του συντρόφου της και η Aryna Sabalenka αναγκάστηκε να γυρίσει στους αγώνες.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια κάνει προπονήσεις και ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη την καλύτερη της φίλη, Paula Badosa.

Η Ισπανίδα τενίστρια Paula Badosa μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρησή της με την Aryna Sabalenka, η οποία έρχεται σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή. 

Οι δυο τενίστριες είναι πολύ καλές φίλες και η Badosa ανέφερε πως μίλησε μαζί της μετά την τραγωδία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tennis news.

Η Sabalenka επέλεξε να συγκεντρωθεί στη δουλειά της και να θρηνήσει μ' αυτόν τον τρόπο τον θάνατο του συντρόφου της.

Ο αθλητισμός είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός και δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια και χρόνο, ορισμένες φορές.

Διαβάστε ακόμα: Θρήνος για την Αρίνα Σαμπαλένκα: Η Νο2 τενίστρια στον «έχασε» τον 42χρονο σύντροφό της, Κονσταντίν Κολτσόφ - Πρώην αθλητής στο χόκεϊ επί πάγου (φωτό & βίντεο)

Ο Konstantin Koltsov, αυτοκτόνησε τη Δευτέρα, πηδώντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έμεναν, στο Μαϊάμι.

Στην πρώτη της αναμέτρηση για το Miami Open, που θα γίνει την Πέμπτη, η πρωταθλήτρια του Australian Open θα αντιμετωπίσει την Paula Badosa, μια από τις καλύτερες φίλες της, που χθες κέρδισε τη Simona Halep με 2-1 σετ.

«Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου, φυσικά γνωρίζω τι έχει συμβεί. Ούτε και για μένα είναι εύκολο, δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και περιμένω έναν δυνατό αγώνα», είπε η Badosa στη συνέντευξη Τύπου της μετά τον αγώνα της με τη Halep, ερχόμενη προφανώς σε πολύ δύσκολη θέση.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό που συνέβη, αλλά όπως είπα και πριν, είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες. Χθες μιλήσαμε αρκετή ώρα, το ίδιο και σήμερα το πρωί. Γνωρίζω καλά την κατάσταση και για μένα ήταν επίσης σοκαριστικό. Στο τέλος της ημέρας, είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Είναι λίγο άβολο που θα την αντιμετωπίσω τώρα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό, γιατί ήδη είπα ότι δεν θα το κάνω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα», πρόσθεσε η 26χρονη Ισπανίδα, η οποία πιθανότατα υποσχέσθηκε στην Sabalenka να μην αναλωθεί σ' αυτή την κουβέντα. 

Η Λευκορωσίδα άλλωστε έκανε γνωστές τις προθέσεις της να αγωνιστεί στο τουρνουά, αλλά να μην δώσει συνεντεύξεις Τύπου.

Για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρηση, η Badosa είπε: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά με την Aryna, ξέρω τι πρέπει να κάνω, όπως και εκείνη ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Σε αυτά τα παιχνίδια, κερδίζει εκείνη που θα παίξει καλύτερα και θα έχει τα πιο αποφασιστικά χτυπήματα στις κρίσιμες στιγμές. Όταν δυο παίκτριες γνωρίζονται τόσο καλά, τη διαφορά κάνουν οι πόντοι υπό πίεση, το πως θα είμαστε πνευματικά, αλλά και σωματικά. Θα είναι ένας τέτοιου τύπου αγώνας»

Διαβάστε ακόμα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα: Πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου - Σε κατάσταση σοκ η τενίστρια (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ