Πριγκίπισσα Kate: Θρίλερ με τον ιατρικό της φάκελο – Ποιοι προσπάθησαν να τον «κλέψουν» από την κλινική (φωτό & βίντεο)

Το London Clinic διεξάγει έρευνα

Όπως όλοι γνωρίζουμε πριν από τρείς μήνες, η πιο αγαπητή Πριγκίπισσα του κόσμου, η Κέιτ Μίντλετον, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Το νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η εγχείρηση, το London Clinic έχει ξεκινήσει έρευνα, μετά από έντονους ισχυρισμούς ότι ορισμένα μέλη του προσωπικού προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού της "The London Clinic" φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Πριγκίπισσάς της Ουαλίας.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το Παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας».

Διαβάστε ακόμα: Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε ξανακάνει photoshop σε πορτρέτο της Ελισάβετ - "Ο καναπές είναι συμπιεσμένος, θολά σημεία γύρω από τα παιδιά" (φωτό)

Αποτελεί ποινικό αδίκημα για οποιοδήποτε προσωπικό σε χώρο υγειονομικής περίθαλψης να έχει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων του οργανισμού, υπογραμμίζει η βρετανική εφημερίδα.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, ωστόσο, δήλωσε στην εφημερίδα ότι πιστεύει ακράδαντα ότι «όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, αξίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα όσον αφορά τις ιατρικές τους πληροφορίες».

Στο London Clinic μεταξύ άλλων, έχουν νοσηλευτεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η σταρ του Χόλιγουντ Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι.

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη εμφάνιση on camera με κολάν, σνίκερς, ίσια μαλλιά και πολύ αδύνατη - Γιατί οι χρήστες των social λένε ότι "δεν ήταν η Κέιτ" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ