Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 33χρονο Μανώλη που σκοτώθηκε στο Λασίθι - Πως η ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στην κοιλιά του (βίντεο)

Ο άτυχος Μανώλης «έχασε» την ζωή του, κατά την διάρκεια εορταστικών, καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Λασίθι

Πένθος έχει πέσει στην κοινότητα Λασιθίου.

Ανείπωτη τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από μια ναυτική φωτοβολίδα.

Το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο 33χρονος Μανώλης με την παρέα του συμμετείχαν στις αποκριάτικες εορταστικές εκδηλώσεις. Εκεί άναψαν περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες.

Μία από τις είκοσι φωτοβολίδες , λοιπόν, τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Ο άτυχος Μανώλης, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ. , στην προσπάθεια του να ανάψει μια ναυτική φωτοβολίδα, αυτή εξερράγη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα. Άμεσα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου μετά από μισή ώρα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Είχε τραυματιστεί ξανά ο 33χρονος στο παρελθόν

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι ο 33χρονος Μανώλης, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε τραυματιστεί στα άνω άκρα με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν.


Οι αρχές συνέλαβαν δυο άντρες

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα creta24.gr, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη καεί.


Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, οι οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.

Ιδιοκτήτης Αρτοποιείου

Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη.

Ο Μανώλης ήταν ιδιοκτήτης ενός γνωστού αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου και οι γνωστοί του μιλούν για ένα δραστήριο, νέο επιχειρηματία και ένα ευχάριστο παιδί.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ