Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Ήρεμη ημέρα με επαφές & διασκέδαση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Χρόνια πολλά! Καλή μας Σαρακοστή! Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές μέχρι το απόγευμα που θα συναντήσει σε κόντρα τον Ερμή από τον Κριό. Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας διασκεδάζει, μας ικανοποιεί και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια, τους στενούς μας φίλους και συγγενείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ταύρο είναι εξαιρετικό για να μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ευχάριστες στιγμές και μνήμες από το παρελθόν και να συσφίξουμε τους συναισθηματικούς μας δεσμούς. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές στους γευστικούς πειρασμούς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή το απόγευμα, καθώς συμπίπτει με τις ώρες που πολλοί θα επιστρέφουν μετά το τριήμερο, χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις μας. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε πιο υπομονετικοί στο δρόμο και πιο προσεκτικοί όταν στέλνουμε μηνύματα για να μην τα στείλουμε στο λάθος άτομο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση στην Καθαρά Δευτέρα και πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι σίφουνες Κριοί είστε άνθρωποι και χρειάζεται πού και πού να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει ακόμη κι αν είναι μέρα γιορτής. Μια μέρα κοντά στη θάλασσα ή έστω μερικές ώρες θα ήταν η τέλεια διέξοδος, αλλά ακόμη κι αυτό αν δεν καταφέρετε να κάνετε, έχετε πάντα το σπίτι σας για να προφυλαχτείτε από τα πολλά βλέμματα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας προσφέρει ικανοποίηση. Σήμερα εκτός των άλλων θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Προσέξτε τις απογευματινές ώρες τις σχέσεις με συγγενείς αν είστε σε οικογενειακά τραπέζια τις διαφωνίες και τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τον Καρκίνο και μάλιστα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας αυξάνοντας τα κέφια και την επιθυμία σας να περάσετε όμορφα τη μέρα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ενθαρρυντικό της τρίγωνο προς τον Κρόνο σήμερα σας επιτρέπει να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και μολονότι η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους και στο τέλος φανείτε ασυνεπείς, γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε, ειδικά στο σύντροφο σας ή την οικογένεια σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή το απόγευμα μπορεί να δείξει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά και βιασύνη όταν οδηγείτε. Αποφύγετε να είστε παρορμητικοί και μη βιάζεστε αν επιστρέφετε από κάποιο ταξίδι οδικώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φεύγοντας η Σελήνη από το ζώδιο σας που βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες κάπως ανακουφιστήκατε από πλευράς ρυθμών και πίεσης. Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα οικονομικό στο οποίο να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να επιλυθεί. Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και ψάχνετε να βρείτε πώς θα καταφέρετε να τα χρηματοδοτήσετε είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι. Τις απογευματινές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο στη βιασύνη στα λόγια αλλά και στις μετακινήσεις σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ