Νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ - Μαζί με τον σύζυγο της Γουίλιαμ ψωνίζουν φρέσκα προϊόντα - «Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Τι είπαν οι πελάτες που την είδαν

«Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» δηλώνουν βρετανικά μέσα για την πριγκίπισσα Κέιτ, η οποία εθεάθη να ψωνίζει στο Ουίνδσορ, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η 42χρονη royal πραγματοποίησε ακόμη μία δημόσια εμφάνιση σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα, κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, το Σάββατο σύμφωνα με τη Sun.

Ακόμη, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι την Κυριακή το πρωί, το πριγκιπικό ζευγάρι παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τους πελάτες που βρέθηκαν στο ίδιο κατάστημα η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν "υγιής και χαρούμενη" πλάι στον σύζυγο της ύστερα από όλο το σάλο που έχει προκληθεί για τη σχέση του με την πρώην σύντροφο του, Rose Hanbury. 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας William: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για το ειδύλλιο με την αριστοκράτισσα Rose Hanbury - Σε τι οφείλεται πραγματικά η απουσία της μέλλουσας Βασίλισσας; (φωτό & βίντεο)

Συγκεκριμένα κάποιος πελάτης δήλωσε «Μετά από όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει εξεπλάγην που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω και ψώνιζε με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά».

Φυσικά, δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες τηρώντας το αίτημά τους για προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ επανήλθε! Η πρώτη φωτογραφία στα social media με πλατύ χαμόγελο - Αγκαλιά με τα 3 παιδάκια της

Διαβάστε ακόμη: Φουντώνουν τα σενάρια για την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ - Η φωτό είναι από εξώφυλλο της Vogue του 2016, υποστηρίζουν (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η επιστροφή της πριγκίπισσας στις δημόσιες υποχρεώσεις της δεν αναμένεται πριν τις 17 Απριλίου, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των παιδιών της, ωστόσο δεν είναι απίθανο να συνοδεύσει την οικογένειά της και στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ