Jennifer Lopez: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας της ταινίας «Atlas» - Η καλλονή τραγουδίστρια σε ρόλο πανέξυπνης αναλύτριας δεδομένων (βίντεο)

Ένας μαχητικός ρόλος για μία δυναμική γυναίκα!

Η αγαπημένη μας Jennifer Lopez έχει αναλάβει να σώσει την ανθρωπότητα στην επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas».

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, με την σταρ να υποδύεται την Atlas Shepherd, «μια πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη», σύμφωνα με τη σύνοψη.

«Συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ, με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Αλλά όταν τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί». 

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ! Με γούνινο παλτό της Βάσιας Κωσταρά - Μεγάλη τιμή για την Ελληνίδα σχεδιάστρια (φωτό)

 Η ταινία θα προβληθεί στις 24 Μαίου και ανυπομονούμε όλοι για μία ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την δυναμική Jlo.

Η τραγουδίστρια είναι η επιτομή της πολυπραγμοσύνης, καθώς πριν από κάποιο καιρό έγινε και η πρεμιέρα της αυτοβιογραφικής της ταινίας  «This Is Me… Now: A Love Story».

Δείτε ολόκληρο το trailer: 

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ & Μπεν Άφλεκ: Το βλέμμα τα λέει όλα! – Αγκαλιά και πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα του «This Is Me… Now: A Love Story» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ