Ο Αλέξης Γεωργούλης στον Σωτήρη Πολύζο: Αν ήταν στο χέρι μου θα βροντοφώναζα για το τι συνέβη – Θα παλέψω για νέα θητεία (βίντεο)

«Υπάρχουν προτάσεις» αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης σχετικά με το εάν θα είναι υποψήφιος πάλι για την Ευρωβουλή

O Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες σε βάρος πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο Ευρωβουλευτής και ηθοποιός, μιλώντας στο TRT, αναφέρθηκε στο έργο του στον τομέα του Πολιτισμού στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης θητείας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος σχολίασε τις καταγγελίες. «Κάποιος θα πει "έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;" Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω», είπε ο κ. Πολύζος.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες - Με τη φίλη του Βίκυ Σταυροπούλου για φαγητό στην Κύθνο (φωτό)

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν απάντησε και συνέχισε την κουβέντα από εκεί που την είχαν αφήσει και συνέχισε να μιλά για τις ευρωεκλογές.

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ», είπε ο κ. Γεωργούλης.

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές 2023: H απάντηση της Χρονοπούλου για τον Γεωργούλη - Παρέμβαση υποστήριξης της χήρας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ