Δείτε το βίντεο από το Buckingham Palace - Οδηγός προσέκρουσε με φόρα στις καγκελόπορτες: "Ψηλά τα χέρια του είπαν οι αστυνομικοί!"

Τον συνέλαβαν αμέσως

Στις καγκελόπορτες του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα ένας οδηγός με το όχημα του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο στις κύριες πύλες εισόδου της βασιλικής κατοικίας στο Γουέστμινστερ, στο κεντρικό Λονδίνο, τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Νέα πλάνα δείχνουν τις πύλες να έχουν υποστεί ζημιά ενώ την επόμενη μέρα κιόλας ξεκίνησαν να επισκευάζονται.

Μέσα από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα διακρίνονται περαστικοί να παρατηρούν με σύγχυση την εικόνα της εισόδου, καθώς περνούν μπροστά από το παλάτι.

Η Met Police επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για εγκληματική ζημιά. Ένοπλοι αξιωματικοί εθεάθησαν να περιτριγυρίζουν τον οδηγό που ήταν γονατιστός καθώς του φώναζαν να «έχει τα χέρια στο κεφάλι του» γύρω στις 2.30 το πρωί του Σαββάτου.

Ένας μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε ότι παρακολούθησε τη σκηνή να εκτυλίσσεται αφού άκουσε «ένα δυνατό κρότο».

«Άκουσα έναν δυνατό κρότο, και όταν κοίταξα το αυτοκίνητο είχε πέσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ», είπε. "Η αστυνομία βρέθηκε στη σκηνή αρκετά γρήγορα - συλλαμβάνοντας τον άνδρα."

The car that smashed into the royal gates is seen after the smash on Saturday morning

The gates of Buckingham Palace have been boarded up after a driver crashed into them in the early hours of Saturday morning

Η Met Police είπε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

 Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε:  «Γύρω στις 02:33 το Σάββατο, 9 Μαρτίου, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε στις πύλες των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. «Οι ένοπλοι αξιωματικοί συνέλαβαν έναν άνδρα στη σκηνή ως ύποπτο για εγκληματική ζημία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ