Η Πριγκίπισσα Κέιτ επανήλθε! Η πρώτη φωτογραφία στα social media με πλατύ χαμόγελο - Αγκαλιά με τα 3 παιδάκια της

Τι λέει η ίδια

Την πρώτη της φωτογραφία ανήρτησε η πριγκίπισσα Κέιτ έπειτα από την εγχείρηση που έκανε στην κοιλιά.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρούν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δημοσιεύτηκε ένα οικογενειακό ενσταντανέ με την Κέιτ να ποζάρει αγκαλιά με τα τρία παιδάκια της, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

«Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας και τη συνεχή στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Να σημειώσουμε ότι στην Αγγλία γιορτάζουν τη γιορτή της μητέρας στις 10 Μαρτίου.

Η 42χρονη royal βρίσκεται στη μέση ενώ την κρατάει αγκαλιά από πίσω της ο Τζορτζ και στο πλάι βρίσκονται η Σάρλοτ (δεξιά) και ο μικρός Λούις (αριστερά)

Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν ένα πλατύ χαμόγελο δείχνοντας μας ότι δεν υπάρχει πλέον κάτι επικίνδυνο γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη δημόσια υποχρέωση της πριγκίπισσας Κέιτ είναι γεγονός! Θα συμμετάσχει στις 8 Ιουνίου σε στρατιωτική παρέλαση

Από το στιγμιότυπο απουσιάζει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, καθώς βρίσκεται πίσω από την κάμερα απαθανατίζοντας το στιγμιότυπο!

Επίσης, αν παρατηρήσουμε πιο προσεκτικά βλέπουμε ότι η Κέιτ δεν φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της και γενικά δεν έχει βάλει κανένα αξεσουάρ.

Έχει επιλέξει σκουρόχρωμο σύνολο και φαρδιά μπλούζα για να μην τονίζεται η κοιλιά της.

Και βασικό όλων τη βλέπουμε να κάθεται, κάτι που ίσως υποδηλώνει ότι δυσκολεύεται να μείνει όρθια για πολύ ώρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε να δει την πριγκίπισσα Κέιτ στο νοσοκομείο - Ανησυχεί για τη γυναίκα του (φωτό)

Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.

Μεγάλη Βρετανία - Γιορτή της Μητέρας

Από τον 16ο αιώνα, οι Άγγλοι είχαν καθιερώσει την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής ως την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην μητέρα και οι οικογένειες ενώνονται και πηγαίνουν στην εκκλησία. Κατά τον 20ο αιώνα, η ημέρα αυτή, αν και διατήρησε την παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μαζεύονται στο σπίτι, είχε και μία πιο σύγχρονη νότα, με τα παιδιά να χαρίζουν ευχαριστήριες κάρτες στις μητέρες τους. 

Έτσι συνήθως η ημέρα της Μητέρας στην Βρετανία είναι μέσα στον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ