Θεσσαλονίκη: Μητέρα έσωσε το γιο της χαρίζοντας του το νεφρό της - «Δεν φοβήθηκα γιατί το έκανα από καρδιάς - Καθόλου δε φοβήθηκα»

Συγκινούν τα λόγια του 35χρονου λήπτη

Λίγες ώρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μία μητέρα από τη Θεσσαλονίκη έδωσε το νεφρό της στο παιδί της προκειμένου να του χαρίσει τη ζωή που του αξίζει.

«Το δώρο που έκανα στο γιο μου ήταν να του δώσω τον ένα μου το νεφρό για να έχει μια καλύτερη και ποιοτική ζωή», ανέφερε η κυρία Σταυρούλα Νόκα μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η μεταμόσχευση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η κ. Νόκα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, νιώθοντας δικαιωμένη για την απόφασή της να χαρίσει το νεφρό στο παιδί της. «Δεν φοβήθηκα γιατί το έκανα από καρδιάς. Καθόλου δε φοβήθηκα», προσθέτει.

Ο 35χρονος λήπτης, ο οποίος πριν χρόνια είχε υποβληθεί ξανά σε μεταμόσχευση νεφρού, παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τα λόγια του συγκινούν… «Ευχαριστώ μαμά για το δώρο που μου έκανες. Μου ξαναέδωσες ζωή. Περιμένω να σηκωθώ και να γυρίσω σπίτι να σας αγκαλιάσω», τονίζει ο 35χρονος λήπτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ