«Πέρασα δίπλα του, είχε ανοιχτό το φερμουάρ»: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον πατέρα που ασελγούσε μέσα στο αυτοκίνητο στην 4χρονη κόρη του – Η απολογία του (βίντεο)

Ο 47χρονος πατέρας, προφυλακίστηκε μετά την κατάθεσή του, από τον παιδότοπο κάλεσαν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον πατέρα που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του και έχει προφυλακιστεί.

Ο 47χρονος γιατρός στην Λάρισα μίλησε για "καθοδήγηση" του παιδιού από τη μητέρα του και πρώην σύζυγό του, στην απολογία του.

Την ίδια ώρα ιδιοκτήτης του παιδότοπου, στην οποία ο πατέρας βρέθηκε με την 4χρονη, αναφέρεται πως υπάλληλός του είχε ακούσει τον πατέρα «να λέει στην κόρη του να βάλει δύο μπαλάκια κάτω από την μπλούζα της». Ο ίδιος αναφέρει ότι άλλος υπάλληλός του είχε ακούσει τη μικρή να λέει πως «ο μπαμπάς χτυπάει τη μαμά» ενώ αναφέρει ότι με ιδιαίτερη επιμονή ο πατέρας ήθελε να εισέρχεται στον παιδότοπο παρά το γεγονός πως οι υπάλληλοι επιτηρούν τα παιδιά στα παιχνίδια.

Παράλληλα αναφέρει πως αφού ο πατέρας του κίνησε υποψίες, περνώντας δίπλα από το αμάξι στο οποίο βρισκόταν με την κόρη του, είδε «το κορίτσι πάνω στα πόδια του στη θέση του οδηγού ενώ αυτός είχε ανοιχτό το φερμουάρ από το πανωφόρι του και από μέσα ήταν γυμνός».

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου

«Τον τελευταίο καιρό ερχόταν ο άντρας με την κόρη του. Μας έχει επισκεφτεί 5-6 φορές από τα τέλη Ιανουαρίου που είχε έρθει πρώτη φορά. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μας είχε κάνει εντύπωση τόσο σε εμένα όσο και στο προσωπικό του καταστήματος, καθώς είναι ιδιαίτερος άνθρωπος ως προς τη συμπεριφορά του κατά την παραμονή του στο κατάστημα. Από τις πρώτες επισκέψεις του, έφερνε τα δικά του σκεύη για το παιδί (ποτήρια κλπ). Παλαιότερα υπάλληλος μου είχε πει ότι, τον άκουσε να λέει στην κόρη του να βάλει δύο μπαλάκια κάτω από την μπλούζα της και να χοροπηδάει για να κουνιούνται αυτά σαν να είναι στήθος.

Επίσης η μικρή έχει πει σε υπάλληλό μου ότι ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά. Με ιδιαίτερη επιμονή ήθελε να εισέρχεται στον παιδότοπο, ενώ έχω υπάλληλο που επιτηρεί τα παιδιά όσο παίζουν. Έπαιζε αυτός με το παιδί φωνάζοντας δυνατά αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους. Επίσης υπάλληλος μου, υποπτεύθηκε ότι αυτός κάνει μπάνιο το παιδί στην τουαλέτα του καταστήματος με κρύο νερό. Την Κυριακή 25/2, επισκέφθηκε το κατάστημα με την κόρη του από 21:30 με 23:30. Αφού αποχώρησαν όλοι οι πελάτες του καταστήματος, αυτός μπήκε με την κόρη του στην τουαλέτα και φεύγοντας άφησε ένα «τηλέφωνο – ντους» που προφανώς το ξέχασε. Την Κυριακή στις 26/2 ήρθε με την κόρη του στις 23:40 και έφυγε στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ πήρε ένα τοστ για την κόρη του.

Αυτός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και πάρκαρε στην απέναντι πλευρά του πάρκου, που βρίσκεται μπροστά από το κατάστημά μου. Αυτό μας προκάλεσε εντύπωση. Μαζί με έναν υπάλληλό μου επιβιβαστήκαμε στο αυτοκίνητο και περάσαμε δίπλα από το δικό του. Είδαμε τα τζάμια θολωμένα. Τότε πήρα το «Χαμόγελο του Παιδιού» να μου πει πώς θα κινηθώ στις 00:40. Μετά από 5 λεπτά, ξαναπέρασα από δίπλα του και τότε παρατήρησα όπως και την πρώτη φορά ότι είχε το κορίτσι πάνω στα πόδια του στη θέση του οδηγού ενώ αυτός είχε ανοιχτό το φερμουάρ από το πανωφόρι του και από μέσα ήταν γυμνός. Είδα ότι εκείνη την ώρα σκούπιζε το στόμα του παιδιού με ένα χαρτί.

Τότε κατάλαβε την παρουσία μας, ενοχλήθηκε και έφυγε. Τον ακολουθήσαμε μέχρι ενός σημείου».


Τι είπε η 4χρονη

Σύμφωνα με τον Alpha, το παιδί είπε ότι εκείνο το βράδυ ήταν με τον πατέρα του. Έφυγαν από τον παιδότοπο με το αυτοκίνητο και έμειναν μέσα σε αυτό. Στη συνέχεια περιέγραψε όσα συνέβησαν μέσα στο αυτοκίνητο. Είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό από τον μπαμπά της. Σε σχετική ερώτηση απάντησε, το παιδί πως τον μπαμπά και τον αγαπάει και τον φοβάται.

Διαβάστε ακόμα: Λάρισα: Πα-τέρας συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη - Την κακοποίησε μέσα στο αυτοκίνητό του

Η κατάθεση του πατέρα

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 4χρονης, που κατηγορείται για το ειδεχθές έγκλημα, δήλωσε στην αστυνομία πως πρόκειται για σκευωρία της μητέρας της 4χρονης, με την οποία έχουν συνεχείς δικαστικές διαμάχες μετά τον χωρισμό τους.

Τόνισε παράλληλα πως αν ήθελε να κάνει κάτι τόσο ειδεχθές δεν θα επέλεγε να το κάνει για πρώτη φορά σε δημόσια θέα αλλά και πως οι κινήσεις του είναι απολύτως φυσιολογικές για έναν πατέρα που προσπαθεί να αλλάξει πάνα στο παιδί του.

«Το 2014 παντρεύτηκα με τη σύζυγό μου και αποκτήσαμε ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 3,5 ετών. Το 2023 συνήψαμε ωστόσο, ιδιωτικό συμφωνητικό λύσης γάμου, επιμέλειας και διατροφής. Εργάζομαι ως γιατρός και τα χρήματα που κερδίζω πηγαίνουν μόνο στην οικογένειά μου για τα έξοδα αυτής και την ανατροφή του παιδιού μου.

Από τη στιγμή του διαζυγίου ξεκίνησαν δικαστικές διαμάχες, οι οποίες αφορούσαν την άρνησή της να συμμορφώνεται με τη συμφωνία που είχαμε κάνει. Προσπαθεί απεγνωσμένα να με αποκόψει από αυτό, διαβάλλοντάς με σε αυτό καθημερινά εξαιτίας του μένους της προς το πρόσωπό μου. Η δε ανατροφή του παιδιού μου από την πρώην σύζυγό μου, δεν είναι η δέουσα αφού το παιδί ακόμα και σήμερα σε ηλικία 3,5 ετών, φοράει πάνα και δεν έχει μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά.

Το βασικό ζήτημα όμως είναι πως σε μικρό χρονικό διάστημα από την εγκατάστασή της πρώην συζύγου μου στην πατρική της εστία, μου δημιουργήθηκε αρχικώς η υποψία και εν συνεχεία η πεποίθηση πως το τέκνο μου κακοποιείται αφού όποτε το έπαιρνα εκείνο έφερνε συνεχώς αδρά σημάδια δαρμού. Η πεποίθηση μου εντάθηκε όταν προς μεγάλη μου έκπληξη, πληροφορήθηκα πως η πρώην σύζυγός μου μήνυσε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ανήλικης κόρης μας, γεγονός το οποίο αποκρύφθηκε από εμένα, ενώ έπειτα η πρώην σύζυγός μου προέβη σε δήλωση ανάκλησης της έγκλησης.

Στις 14/4/2024 όταν παρέλαβα το παιδί μου, παρατήρησα για ακόμη μια φορά ότι εκείνο έφερε σημάδια δαρμού και έτσι άμεσα πήγα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και έλαβα ιατρική γνωμάτευση, ενώ εν συνεχεία κατέθεσα έγκληση για το περιστατικό. Στη συνέχεια στις 26/2/2023 απευθύνθηκα ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης λόγω του γεγονότος ότι το παιδί μου είχε σημάδια χτυπημάτων και μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι το χτύπησαν συγκεκριμένα άτομα. Λόγω της αγωνίας μου, επικοινώνησα άμεσα με την πρώην σύζυγό μου μέσω μηνύματος, ρωτώντας την από που προέρχονται οι εκδορές και οι μώλωπες στο σώμα του παιδιού ενώ εκείνη μου απάντησε «φοβερό υλικό μου δίνεις» υπονοώντας προφανώς πως περιμένει να παραλάβει το παιδί μας την επόμενη ημέρα προκειμένου να χρησιμοποιήσει αυτές τις σωματικές βλάβες εναντίον μου. Στις 22:30 αφού αποχώρησα από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, η κόρη μου ζήτησε να την πάω στον παιδότοπο.

Πήγαμε εκεί προκειμένου να περάσουμε χρόνο μαζί και να παίξουμε. Στις 00:10 αποχωρήσαμε και κατευθυνθήκαμε στο σιδηροδρομικό σταθμό όπου μου ζήτησε να δει το τραίνο το οποίο περνάει εκείνη την ώρα. Κατά τη διάρκεια της αναμονής την τάιζα και αφού την τάισα της σκούπισα το πρόσωπο με μωρομάντηλα. Έπειτα κατευθύνθηκα στο σπίτι μου. Αναφορικά με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του παιδότοπου, απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι οι δήθεν υπάλληλοί του οι οποίοι δεν κατονομάζονται, με παρακολουθούσαν και μάλιστα με είδαν δήθεν να βάζω μπάλες μέσα στην μπλούζα του παιδιού μου.

Ακόμη δήθεν παρακολούθησαν το όχημά μου και αφού με είδαν δήθεν να κακοποιώ το παιδί δεν φώναξαν άμεσα την αστυνομία όπως θα έκανε οποιοσδήποτε πολίτης αφού το αστυνομικό τμήμα απείχε μόλις τριάντα μέτρα από το σημείο αλλά κάλεσαν το Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως το παιδί, παρότι είμαι 3,5 ετών εξακολουθεί να φοράει πάνα. Για να το αλλάξω λοιπόν, πρέπει να πάω μαζί του στην «αλλαξιέρα» την οποία διαθέτει το συγκεκριμένο κατάστημα, να το «ξεντύσω» από τη μέση και κάτω, να αφαιρέσω την πάνα, να σκουπίσω ή να πλύνω το τέκνο μου και αφού της βάλω καθαρή πάνα να της φορέσω και πάλι τα ρούχα της.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι η πλέον φυσιολογική για έναν γονέα και εύλογα διερωτάται κανείς αν είναι δυνατόν να αφήσω το παιδί μου με ακαθαρσίες και δυσάρεστες οσμές και να μην του αλλάξω πάνα προκειμένου να μην φανώ ύποπτος; Σχετικά με την κατάθεση της ψυχολόγου ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται πως το παιδί και τα λεγόμενα του είναι κατευθυνόμενα, από την πρώην σύζυγό μου, η οποία το συνόδευε στο τμήμα. Ένα παιδί ηλικίας 3,5 ετών είναι το πλέον ευχερέστερο να κατευθυνθεί.

Είναι δυνατόν να το έπραττα ξαφνικά και για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο, επάνω στον κεντρικό δρόμο όπου διέρχονται πολλά οχήματα και περαστικοί; Ακόμα και να ήθελα να πράξω κάτι τόσο ειδεχθές γιατί να διακινδυνέψω να κάνω κάτι τέτοιο δημόσια; Είμαι απλώς ένας πατέρας ο οποίος προσπαθεί μέσω της νόμιμης οδού, να αποδείξει πως το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα τοξικό και ακατάλληλο περιβάλλον. Είναι δυνατόν ενώ μάχομαι δικαστικά για τη διαφύλαξη της ψυχικής και σωματικής υγείας του τέκνου μου, συγχρόνως να το κακοποιώ;


Ακόμη για το περιστατικό του δήθεν φιλιού, την κόρη μου λόγω του γεγονότος ότι δεν την βλέπω όπως ορίστηκε με την απόφαση και πραγματικά μόνο με την κατάθεση έγκλησης μπορώ να έχω επικοινωνία μαζί της, τη φιλώ και την αγκαλιάζω συνεχώς από αγάπη και μόνο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ