Δείτε βίντεο με τον ερωτευμένο Bill Gates - Ποια είναι η Paula Hurd; Νέα γυναίκα στο πλάι του δισεκατομμυριούχου άρχοντα της Microsoft (φωτό)

Δεν κρύβουν τον έρωτα τους

Έπειτα περίπου από τρία χρόνια που χώρισε με την επι 27 χρόνια σύζυγο του, Melinda o Bill Gates βρήκε τον έρωτα ξανά!

Ο 67χρονος μεγιστάνας εμφανίστηκε με τη νέα του σύντροφο ονόματι, Paula Hurd στους προγαμιαίους εορτασμούς του δισεκατομμυριούχου Ινδού, Ανάντ Αμπάνι.

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο CEO της Microsoft: "είναι ευρέως γνωστό ότι ο Gates και και η Hurd έχουν σχέση, αλλά εκείνη δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα παιδιά του”. 

Ωστόσο οι paparazzi τους είχαν εντοπίσει κι ένα μήνα νωρίτερα στο Australian Open ενώ παρακολουθούσαν τον τελικό αντρών στο γνωστό τουρνουά τένις.

Ποια είναι η νέα κοπέλα του Bill;

H Paula Hurd ήταν παντρεμένη με τον παλιό συνεργάτη του Gates, Μαρκ Χερντ επί 30 χρόνια μέχρι τον θάνατό του τον Οκτώβριο του 2019 από καρκίνο.

Ο εκλιπών διηύθυνε την εταιρεία κατασκευής υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett-Packard από το 2005 έως το 2010 και αποχώρησε εξαιτίας ενός σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης και εντάχθηκε στην Oracle ένα μήνα αργότερα.

Είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 500 εκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή του θανάτου του.

Διαβάστε ακόμη: Bill Gates: Τουρίστας στην Ινδία! Μας δείχνει το ψηλότερο κτίριο 182 μ. - Μόνος & χαρούμενος στις διακοπές του για τον χλιδάτο γάμο (φωτό)

Η 60χρονη σήμερα χήρα εργάστηκε κάποτε ως στέλεχος τεχνολογίας και τώρα προγραμματίζει εκδηλώσεις και φιλανθρωπίες.

Μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Kathryn και την Kelly.

Το κοινό τους πάθος για το τένις ήταν εκείνο που έφερε κοντά τον Bill Gates και την Paula Hurd και τελικά το ειδύλλιο εξελίχθηκε σε σχέση.

Bill Gates and Paula Hurd at Australian Open
splash

«Είναι αχώριστοι», είπε ένας φίλος του φημολογούμενου ζευγαριού στην Daily Mail. «Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και βρίσκονται σε μια ρομαντική σχέση».

Διαβάστε ακόμη: Την 26χρονη κόρη τους Τζένιφερ Κάθριν γιορτάζουν ο Μπιλ & η Μελίντα Γκέιτς - Με φώτο από το γάμο της

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Bill Gates και η Melinda έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την 26χρονη Jennifer, τον 23χρονο Rory και την 20χρονη Phoebe ενώ η μεγάλη τους κόρη, Jennifer, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Nayel Nassar.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ