Η Kate Hudson αποκαλύπτει: "Η κόρη μου θα κληρονομήσει όλα μου τα ρούχα - Ήδη ψάχνει στις ντουλάπες!"

Έχει αποκτήσει την 5χορνη Rani με τον μουσικό Danny

Η διάσημη πρωταγωνίστρια Κέιτ Χάντσον(Kate Hudson) σε νέα της συνέντευξη στο PEOPLE αποκάλυψε ότι πολλά από τα ρούχα που έχει φορέσει σε πρεμιέρες όλα αυτά τα χρόνια, σκοπεύει μια μέρα να τα αφήσει στην 5χρονη σήμερα κόρη της Rani Rose.

«Δεν έχω καταφέρει να τα κρατήσω όλα με τα χρόνια, αλλά αυτά που [μπορώ] και αυτά που είναι κατά παραγγελία τα κρατάω», είπε αποκλειστικά στο περιοδικό η σταρ.

instagram @katehudson
instagram @katehudson

«Ηδη [η Rani] ψάχνει τα παπούτσια μου και την πιάνω να ανοίγει τις πόρτες της ντουλάπας μου και να κοιτάζει μέσα. Καθώς κρυφοκοιτάζει ορισμένα πράγματα, λέω: 'Αυτό ανήκει ήδη στη Rani'», προσθέτει γελώντας η μαμά τριών παιδιών. «Έτσι, μια μέρα είμαι σίγουρη ότι θα αρχίσω να βλέπω πράγματα να χάνονται».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Χάντσον έχει μία κόρη με τον αρραβωνιαστικό της και μουσικό Ντάνι Φουτζικάουα (Danny Fujikawa) ενώ έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Κρις Ρόμπινσον τον, 20χρονο σήμερα Ryder.

Διαβάστε ακόμη: Η 2χρονη κόρη της Kate Hudson «παλεύει» για το παγωτό της: Η στιγμή που η μαμά πάει να της πάρει το κουτάλι, αλλά εκείνη… (βίντεο)

Το 2011 αρραβωνιάστηκε τον Ματ Μπελάμι και απέκτησαν τον 13χρονο Bingham αλλά το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ