Οι καλλονές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς στην παρουσίαση βιβλίου του μπαμπά τους: «Η δύναμη της ήττας», ο τίτλος (φωτό)

Μαζί, πανέμορφες για τον μπαμπά Πρέλεβιτς!

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπήρξε ένας σούπερ σταρ. Δεν αγαπήθηκε απλώς, αλλά λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έχοντας, ταυτόχρονα, κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινότητας του μπάσκετ.

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής παρουσίασε το βιβλίο του "Η δύναμη της ήττας".

Στη Δύναμη της ήττας ο Μπάνε Πρέλεβιτς μας υπενθυμίζει μέσα από τα βιώματα της πλούσιας καριέρας του, που περιγράφονται εκτενώς, ότι η ζωή είναι σαν τον αθλητισμό: οι ήττες, οι απογοητεύσεις, οι δυσκολίες είναι το πολύτιμο εργαλείο για να γίνει κανείς καλύτερος και να αγγίξει την ευτυχία και την επιτυχία.

Ο Μπάνε στέλνει το δικό του πανίσχυρο μήνυμα, η σημασία του οποίου μπορεί να μας κάνει να δούμε τη ζωή με διαφορετικό μάτι και να μας βοηθήσει να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε.

Στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρέθηκαν και τον τίμησαν με την παρουσία τους, δημοσιογράφοι, αθλητές και φυσικά οι πανέμορφες κόρες του. 

Είναι παντρεμένος με την επίσης σερβικής καταγωγής Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Άννα την Τέα Πρέλεβιτς.

Εκεί ήταν και αυτές, μαζί υποστήριξαν τον μπαμπά τους!

Total casual black τα outfit που επέλεξαν και ελαφρύ το μακιγιάζ τους.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Πρέλεβιτς-Νικήτας Νομικός: Πιασμένοι χεράκι απόλαυσαν τη βόλτα τους - Με casual look, άκρως αθλητικοί! (φωτό)

Χαμογελαστοί και αγαπημένοι!

Διαβάστε ακόμα: Οι καλλονές αδερφές Πρέλεβιτς έφτιαξαν το "μαγικό" κολάν με ραφή στα οπίσθια που τα ανορθώνει φυσικά - Πανικός στο Λονδίνο! Τις πέρασαν για Βραζιλιάνες (φωτό) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ