Συντετριμμένη η Νάντια Χαλαμανδάρη στην κηδεία του Πρίγκιπα συζύγου της – Παρών ο Βασιλιάς Φελίπε, αλλά & ο μοναδικός γιος της Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον γαλαζοαίματο (φωτό)

Μία μεγάλη απώλεια για την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη φανερά συντετριμμένη στην κηδεία του αγαπημένου της Πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ-Ατσέμπο, του ξαδέρφου του Βασιλιά Φελίπε.

Ο πρόωρος χαμός του γαλαζοαίματου Fernado Gómez-Acebo οφείλεται στην χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια (ΧΑΠ).

Ο Πρίγκιπας με το ευαίσθητο αναπνευτικό σύστημα κόλλησε γρίπη και κορωνοϊό και εδώ και αρκετούς μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Βασανίστηκε πολύ και τελικά κατέληξε στην ηλικία των 49 ετών. 

Η οικογένεια Gómez-Acebo διανύει αναμφίβολα μια από τις δυσκολότερες στιγμές που αντιμετώπισε ποτέ μετά τον θάνατο σε ηλικία 49 ετών του Φερνάντο, του νεότερου από τα αδέλφια του.

Πριν δύο χρόνια η οικογένεια έχασε την μητέρα τους, Doña Pilar, αδελφής του βασιλιά Juan Carlos, και του Luis Gómez-Acebo.

Ο μικρότερος γιός της Doña Pilar, Φερνάντο έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή και άφησε πίσω μία οικογένεια διαλυμένη συναισθηματικά.

Όλοι παραβρέθηκαν χθες για να του πουν το τελευταίο αντίο (03/03) στην κηδεία του, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola.

Πρώτοι από όλους, τον αποχαιρέτησαν η σύζυγός του Νάντια Χαλαμανδάρη, ο μικρός τους γιός Νικόλας, καθώς και ο Βασιλιάς Φελίπε. 

Διαβάστε ακόμα: Η Νάντια Χαλαμανδάρη αποχαιρετά τον Πρίγκιπά της, Φερνάντο ντε Μπορμπόν - «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών – Είχαν έναν 8χρονο γιό (φωτό & βίντεο)

images by RoyalsDish

O Βασιλιάς Φελίπε ήταν παρών τόσο στην κηδεία του αγαπημένου του ξάδερφο, όσο και το βράδυ που πέθανε στο νοσοκομείο. 

Ήχηρη ήταν η απουσία της Βασίλισσας Λετίσια στην κηδεία του Fernado.

Ωστόσο η Βασίλισσα Λετίσια είχε συνοδεύσει τον Βασιλιά Φελίπε στο νοσοκομείο το βράδυ εκείνο.

images by RoyalsDish

Ποιός ήταν ο Φερνάντο Γκόμεζ-Ατσέμπο

O Φερνάντο Γκόμεζ-Ατσέμπο ήταν το μικρότερο από τα πέντε παιδιά της Doña Pilar, αδελφής του βασιλιά Χουάν Κάρλος, και του Luis Gómez-Acebo και παρέμεινε πάντα διακριτικά στο παρασκήνιο. 

Γεννημένος στις 30 Σεπτεμβρίου 1974, ήταν ένας πολύ ήρεμος και γαλήνιος άνθρωπος.

Παντρεύτηκε δύο φορές. Η πρώτη φορά ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2004 με τη Mónica Martín Luque, επιχειρηματία και ιδιοκτήτρια του καταστήματος που ειδικεύεται στις λάμπες και τον φωτισμό Pantalla Potosí.

Η θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Μοναστήρι στη Μαδρίτη, τον ίδιο ναό που είχε επιλέξει ο αδελφός του Μπρούνο δύο χρόνια νωρίτερα. 

Μετά από επτά χρόνια γάμου, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στην ιστορία αγάπης του με κοινή συναίνεση. «Έκανα το τελικό βήμα ώστε να μην συνεχίσουμε να υποφέρουμε και οι δύο», εξομολογήθηκε η Monica σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ¡HOLA! τον Ιούλιο του 2011. 

Επιπλέον, σε αυτήν την συνέντευξη η επιχειρηματίας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την ευαίσθητη απόφαση. «Ένας από τους λόγους για την επιδείνωση του γάμου μας ήταν η εμμονή μου με τη δουλειά», είπε.

Φυσικά, αν και η ζωή τους πήρε διαφορετικά μονοπάτια, και οι δύο ήξεραν πώς να διατηρήσουν μια καλή και εγκάρδια σχέση.

Ήταν το 2015 όταν ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του ανιψιού του Δον Χουάν Κάρλος

Η αιτία ήταν η όμορφη  Ελληνίδα Νάντια Χαλαμανδάρη, δημοσιογράφος και μεταφράστρια, η οποία είπε «ναι» στις 31 Μαΐου 2016 στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου (παραθαλάσσια περιοχή νότια της Αθήνας). 

Ήταν ένας απλός γάμος στον οποίο η νέα νύφη και ο γαμπρός είχαν μόνο δύο καλεσμένους, τον πατέρα της Νάντιας και τη γιαγιά της από την πλευρά του πατέρα της.

Πέντε ημέρες μετά το γάμο, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί μαζί, τον Νικόλαο, στην ελληνική πρωτεύουσα, του οποίου τη βάπτιση τον Νοέμβριο του 2016 παρευρέθηκε η βασίλισσα Σοφία. 

Το ζευγάρι, που ζούσε χωριστά αλλά δεν χώρισε ποτέ, προσπάθησε πάρα πολύ για την ανατροφή του μικρού αγοριού. 

Η Νάντια Χαλαμανδάρη μένει στη Μαδρίτη με τον σύζυγό της Φερνάντο μεγαλώνανε από κοινού το παιδί και σχεδιάζει όπως είπε στο eirinika να μείνει για πάντα εκεί με τον γιο της Νικόλαο και την Ισπανική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Νάντια Χαλαμανδάρη: Η δημοσιογράφος που παντρεύτηκε τον Ισπανό πρίγκιπα δημοσιεύει φωτό από τη νέα της ζωή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ