Αυτοκτονία στο Buckingham: Τελικά ο 45χρονος Thomas Kingston, ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε τέλος στην ζωή του με μία σφαίρα – Όλες οι αποκαλύψεις (φωτό & βίντεο)

Η τραγική εξέλιξη...

Ούτε πέντε μέρες δεν έχουν περάσει από τον θάνατο του Thomas Kingston, του συζύγου της Lady Gabriella.

Η απώλεια για τη βρετανική βασιλική οικογένεια ήταν μεγάλη, καθώς το ζευγάρι ήταν ένα από τα αγαπημένα της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισσάβετ και του συζύγου της.

Αρχικά, σύμφωνα με την DailyMail,  βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire, το απόγευμα της Κυριακής, και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Τα αίτια δεν είχαν εξηγηθεί!

Τα δεδομένα τώρα άλλαξαν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι των γονιών του στην περιοχή Cotswalds, έξω από το Λονδίνο, με ένα «καταστροφικό τραύμα» στο κεφάλι, το οποίο λέγεται ότι είναι από όπλο.

Η Telegraph πιο συγκεκριμένα γράφει ότι ο Kingston αυτοκτόνησε με το όπλο που βρέθηκε κοντά στο σώμα του.

Διαβάστε ακόμα: Πένθος στο Μπάκιγχαμ: Έφυγε από τη ζωή μόλις 45 ετών ο Thomas Kingston, σύζυγος της ανηψιάς Καρόλου (φωτό-βίντεο)

Τον βρήκε ο πατέρας του.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε η ιατροδικαστής Katy Skerrett και από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν φαίνεται πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς του έλεγε: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδερφού. Ήταν ένας ξεχωριστός άντρας που φώτιζε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν. Ο θάνατός του ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλη την οικογένεια, και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας ενώ θρηνούμε την απώλειά του».

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός γάμος στο Μπάκιγχαμ: Η Λαίδη Γαβριέλλα παντρεύτηκε τον γοητευτικό 40χρονο οικονομολόγο – Παρών ο Πρίγκιπας Χάρι χωρίς την Μέγκαν – Η σχέση της νύφης με την Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ