Χάρης Δούκας για Ανδρέα Παπανδρέου «Τζούνιορ»: Fake News! – «Δεν τον διόρισα εγώ, αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο» (φωτό)

«Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου»

Ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας απαντά στην είδηση για τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου.

Με μία ανακοίνωση δηλώνει ότι είναι fake news και ότι ο διορισμός του Παπανδρέου ως επικεφαλής στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά έγινε μετά από ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων για τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Ο δήμαρχος Αθηναίων δεν διόρισε ποτέ τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο. Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος). Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου.

Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες».

Ωστόσο το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει κάποιες εντάσεις στο twitter.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι 42 ετών είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Ζησιμίδου και μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη.

Μέχρι σήμερα ασχολούνταν με τον βελονισμό, ενώ δούλεψε για κάποιο διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης, σύμφωνα με την Lifo.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ανδρέας Παπανδρέου διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο: Ο γιός του πρώην πρωθυπουργού και εγγονός του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ διορίστηκε πριν από 15 μέρες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ