Σε μία υψηλού συμβολισμού συνάντηση ο πρίγκιπας William: Με επιζώντα του Ολοκαυτώματος - Φόρεσε κιπά για να δηλώσει την φιλοεβραική του θέση (φωτό & βίντεο)

"Πίσω" στα βασιλικά καθήκοντα 

Μπορεί όλα τα μέσα να τον έχουν κατακεραυνώσει για τον γεγονός ότι δεν παράστηκε στο Μνημόσυνο του τέως Βασιλιά της Ελλάδας και νονού του Κωνσταντίνο, όμως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει ότι είναι δυνατό για να φέρνει εις πέρας τα βασιλικά του καθήκοντα.

Χθες επισκέφτηκε την Συναγωγή Western Marble Arch για να δει και να ακούσει για ακόμα μία φορά το ανεκτίμητο και εκπαιδευτικό έργο που έχουν δημιουργήσει σχετικά με Ολοκαύτωμα.

Άκουσε τα βιώματα των φοιτητών περί αντισημιτισμού και γνώρισε την Renee Salt, μία από τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος. 

Παρόλο που οι φήμες οργιάζουν και τα social media γράφουν ασταμάτητα για την απουσία του Ουίλιαμ και το συνεχόμενο κενό στην "βασιλική σκηνή", ο Πρίγκιπας μάλλον επιλέγει τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η υποψήφια Βασίλισσα της Βρετανίας που δημιουργεί ερωτηματικά στον κόσμο – Το δίλημμα του Παλατιού (φωτό)

Αυτό λογικά συμβαίνει για να μπορεί φροντίζει και την σύζυγό του που αυτή την στιγμή αναρρώνει.

Ο υποψήφιος βασιλιάς προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στα καθήκοντά του και την προσωπική ζωή. 

Διαβάστε ακόμα: Τρικυμία στο Buckingham: Οι συνεχείς απουσίες του Ουίλιαμ και το απολωλός πρόβατο Χάρι στην Αμερική (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ